Zmajkini monolozi

Drage žene, dame, djevojke, bake, gospođice, biseksualke i lezbijke!
Kao prvo željela bih vam svima poželjeti dobrodošlicu na brod "Lezbijska veza". Već u prospektu ste mogle vidjeti dio naše ponude, ali, kao pravi profesionalci potrudili smo se da to ne bude sve. Iznenađenja, ako su ugodna, uvijek su dobrodošla. Za par trenutaka u salon će ući nekoliko zaista zgodnih hostesa koje će vam ponuditi koktel dobrodošlice. One koje se ne libe popiti kapljicu alkohola neka izaberu "Fisting" dok će bezalkoholni koktel "G-točka" biti izvrsno osvježenje antialkoholočarkama.

"Lezbijska veza" je brod sa 50 trokrevetnih kabina, 100 dvokrevetnih kabina i 200 kabina predviđenih za jednu osobu. Osim tih kabina, u kojima ste se, nadam se, već udobno smjestile na brodu se nalazi i 10 apartmana koji će se, bez posebne naplate, moći koristiti za eventualne grupne aktivnosti. Ako znate na šta mislim. Apartmani se nalaze na vrhu i iz njih se pruža divan pogled prema nudističkom bazenu. Nudistički bazen se nalazi na pramcu dok će se naše gošće koje žele na sebi zadržati kupaće kostime spustiti na drugu razini gdje će moći birati između bazena sa slanom i slatkom vodom. Jacuzzi se može naći u svim apartmanima a ključeve apartmana možete dobiti na recepciji.
Na vašim stolovima nalaze se prospekti sa svim aktivnostima koje smo pripremili za vas. Ne brinite se ako izgubite te prospekte, u vašim kabinama, na izlaznim vratima, svako jutro ćete naći programe po danima.
Zamolila bih vas da sada, zajedno, pogledamo što se danas nudi. Nakon ovog sastanka na prvom nivou početi će "Femme club". U sklopu njega naći ćete saunu, masažu, kozmetičke tretmane, frizere, pedikere. Nakon svih tih tretmana možda ćete poželjeti prošetati kroz "Butik buket" koji se nalazi u sklopu "Femme cluba". Naglašavam da je "Butik buket" jedino mjesto na našem brodu gdje vam trebaju novčanici.
Na nultom nivou za to vrijeme se održava "Butch watch" koji se sastoji od niza manjih salona u kojima se mogu igrati društvene igre, gdje se nalaze tematski barovi i video salon. Posjetiteljice "Butch watcha" oduševiti će naše malo iznenađenje – cijelodnevni striptease show!
Kinodvorana se nalazi na trećem nivou. Na repertoaru su isključivo filmovi lezbijske tematike dok ostale filmove možete posuditi u videoteci i pogedati na DVD playerima u svojim kabinama. Unaprijed se ispričavam korisnicama što se u videotekama govori isključivo engleskim jezikom.
Kako na sastanku nema ni jednog djeteta pretpostavljam da su sve majke već ostavile svoje dragocjeno potomstvo u igraonici. Igraonica radi dvadesetčetiri sata dnevno i podjeljena je na starosne grupe tako da će vaše dijete na ovom krstarenju uživati barem koliko i vi.
Možda ste primjetile da na brodu nema salona za ručavanje. Blagavaone, kao takve ne postoje. Objedovati možete u svojim kabinama ili u nekom od restorana koji se nalaze na vrhu, odmah pored apartmana. Izaberite između meksičkog, talijanskog, kineskog, grčkog i tajlandskog restorana ili pojedite ćevapćiće kod "Alena".
Treći nivo je predodređen za večernju zabavu. U 20.00 u "Music clubu" počinju karaoke koje su uvijek dobro posjećene. Lijevo od "MC"-a nalazi se tri diskoteke sa različitim muzičkim izričajima. Sa desne strane pronaći ćete par single barova. Dark room kao takav ne postoji, ali ukoliko se želite osamiti osim vaših kabina na raspolaganju vam stoje i apartmani. Završiti ću ovaj govor i svima vam još jednom poželjeti ugodan provod na "Lezbijskoj vezi".
Hvala na pažnji.