In Medias Sex

Hvalospjev lezbijskom umijeću ljubavi - XII dio

Prije nekoliko tjedana pozvah u goste nekoliko kolegica s posla na jednu od mojih poznatih i među frendovima omiljenih Chilli-sjedeljki na kojima se isprazni ogroman lonac - moram se pohvaliti - izvrsno pripremljnog chilligraha s mljevenim mesom.

Crno vino teče u rijekama, a biska u potocima. Provodimo ugodno veče ćaskajući o ovome i onome, tračajući neprisutne koleg/ic/e, dok se konačno ne prihvatismo teme lezbijskog Lebensarta.

Nekako je to uvijek neizbježna tema, kad se strejterice po prvi put nađu u mom lezbijskom lavljem brlogu. U vrlo kratkom vremenu zrak postane naelektriziran i žene se potpuno opuste tek kad shvate da lezbe uistinu nisu ni ljudožderke ni krvopije.

Prisutna bijaše i djevojka s kojom posljednjih mjeseci pomalo, ali cijelo vrijeme sasvim nedužno, očijukam na poslu kad nema posjetilaca. Uzgred, to je odlično radno mjesto i za neobavezne jednokratne blitz-flertove, koji mi uljepšaju dan! Oh, da, povremeno Joj bacim neku liru. Ona je vrati. Ponekad mi izmasira leđa napeta od pretjeranog sjedenja, ali rekoh: ništa ozbiljnog, sve je u vrlo nevinim okvirima.

U neko doba društvo se počelo osipati i na pitanje posljednjih koje odlaze:

"Ti ne ideš s nama?"

moj riđokosi nedužni flert odgovara:

"Ne, ja ću ostati još malo, čini mi se da sad tek postaje zanimljivo...!" - hm, stvarno, djevojko, o čemu pričaš tako nedužna u mojim očima?

Ispratih gošće do vratiju i vratih se u dnevni boravak. Naoko potpuno opuštena i smirena, Ona sjedi u fotelji i pozdravlja moj povratak u prostoriju vrlo zainteresiranim pogledom i vrlo šarmantnim osmijehom. Sjedam na drugu fotelju nasuprot Nje i napunim nam prazne čaše teškim hrvatskim crnim vinom. Nabavila sam ga baš za nju, kao ljubiteljicu crnog vina, u dalmatinskom dućanu našim specijalitetima na drugom kraju grada. Ništa mi nije teško kad želim ženama imponirati pažnjom i na taj način ostaviti dobar dojam. Čak ni kad su samo površni flert.

Ja: "Drago mi je što ćeš ostati još neko vrijeme. Ne da ti se doma u tvoju provinciju?" - mogu i ja cimati i praviti se luda kad hoću. I riskirati jedan duboki pogled u njene beskrajno modre oči.

Ona mi, opasno se približivši jednoj od mojih najjačih erogenih zona, prišapne: "Ne, ostajem jer želim biti ovdje, pored tebe, kad padne Prvi Poljubac!" - i poljubi mi nježno ušnu resicu i izazvavši time laganu ugodnu jezu koja mi se smjesta počela u valovima nezaustavljivo spuštati niz kičmu.

Ti bokca, pa taj Prvi je upravo pao!!!

Ona nije etablirana lezba, ali je očito vrhunska igračica. I želi upravo mene! Ni više ni manje. Whatever, meni to savršeno odgovara. Afera bez obaveza, hm, to bi bilo nešto izuzetno zdravo u ovom trenutku. I nadasve dobrodošlo...

 
Posljednje tulumske pobjeguše se vjerojatno još nisu stigle spustiti ni do kata niže, kad smo se Ona i ja uhvatile u klinč i nismo više ispuštale jedna drugu iz ruku čak niti na nešto kasnijem kratkom putu do moje postelje. I bilo je prekrasno i izuzetno, njeni poljupci živa vatra na mojoj koži, moji gladni kako već dugo nisu bili. U jednom trenutku mi padne na um ipak ispustiti Ju iz zagrljaja i konačno razdjevičiti moj novi dildo. Prijedlog je prihvatila sa oduševljenjem. Na moje beskrajno zadovoljstvo.

I nesreću.

Jer: tu počinje katastrofa. Kako nisam računala sa erotskim susretima te noći, nisam pripremila pojas za dildo. To znači da nisam povezala remenje kako treba, e da bi cijela instalacija mogla biti iste sekunde spremna za upotrebu. Ergo, onako nakresana redom crnjaka, redom biske krenem petljati s remenjem i to je trajalo..., trajalo... i - trajalo... a žena čeka da joj se dogodi vatromet u krevetu iskusne lezbe, BalConnske sexpertice i uopće izuzetno talentirane i maštovite Dobre Ljubavnice!

Nakon nekog vremena nemogućeg zapetljavanja i nekoliko bezuspješnih pokušaja ponovnog raspetljavanja Harnessa realiziram u svom slušnom kanalu, oslobođenom njena jezika, prodoran i strahovito penetrantan zvuk koji nema apsolutno nikakve veze sa erotikom Prve Zajedničke Noći. U trenutku shvatim da je netko sjeo na zvonce i nema namjeru sići s njega. Sad već potpuno i beznadno smetena, iznervirana cijelom nemogućom i krajnje neprijatnom situacijom, odem otvoriti vrata. Preda mnom stoje dvoje Tvojih (mojih u tom trenutku svakako ne!) Prijatelja & Pomoćnika u zelenim uniformama njemačke policije.

Muški dio P&P-para progovara odlučnim glasom koji ne trpi pogovora: "Budite toliko ljubazni i stišajte muziku, susjede se žale na buku!" - njemački policajci su gotovo uvijek uljudni, to nauče u školi za policajce! Meni naizgled su i pomalo zbunjeni, ali, da se razumijemo: svakako sigurni u svoj autoritet, to im je posao!

Ja: "Oh, izvinite, naravno, smjesta ću to učiniti!" - pokorno odoh stišati muziku (btw. album "The Final Cut" Pink Floyda - nakon "Carmine Burane" Carla Orffa, Berliozove ""Symphonie Fantastique" i kompletne Sisters Of Mercy diskografije, koji se nalaze na vrhu moje osobne Top-Ten Music For Sex-ljestvice - odlična muzička pratnja za sexualne vatromete u postelji) na diskretnu glasnoću i vratim se do vratiju.

P&P: "U redu, ostavite to tako i nemojte dopustiti da moramo ponovno dolaziti... I, usprkos svemu, želimo vam ugodnu noć!" - zašto mi sada izgledaju kao da se suzdržavaju od smijeha?

Zatvarajući vrata shvatim da, u svojoj seksualnoj uzbuđenosti, emocionalnoj zbunjenosti i iznenađenosti neočekivanom noćnom posjetom:

a) imam na sebi samo tankericu i

b) zapetljane utenzilije još uvijek držim u ruci!

Što da vam kažem: sa susjedama ne razgovaram (sjebale su mi definitivno, svojim pozivom pandura u pomoć, dugo priželjkivani, do tog trenutka očekivani i sigurni orgazam!), a ni one sa mnom (sjebala sam im, ignorantna kučka, po ne znam koji put, definitivno san!). Riđokosa je te noći otišla kući u svoju provinciju bez doživljenog vatrometa, a ja sam još slijedećih nekoliko dana željela jedino da se Majka Zemlja otvori i proguta me u jednom zalogaju!

Ona i ja ipak dogovorismo slijedeći sudar. I ne miješamo više ni jedna ni druga vino i rakiju. I odrekle smo se, privremeno, glazbene podloge. Za svaki slučaj. Nikad se ne zna kad su susjede doma.

Osim toga, od tada, svaki dan provjeravam aktualno stanje obavezne brze i nekomplicirane upotrebljivosti svojih sex-igračaka.

Znamo da učim isključivo na vlastitim greškama. Ne želim nikad više biti ni nepažljiva ni ignorantna. To me čini nemogućom, društveno nepodnošljivom osobom i Lošom Ljubavnicom. Nobody's perfect.

Ponekad ipak želim biti Nobody!

Film

Projekcija filma "Fine mrtve djevojke"
fine mrtve djevojke
05 Lipanj 2014 1917
Povodom pride tjedna, sljedeći utorak (10.06.) u LGBT Centru Zagreb prikazat će se film Fine mrtve djevojke, a u četvrtak (12.06.) LGBT centar ugostiti će glumice iz istoimene predstave dramskog k...
Robert de Niro: Moj život sa gej ocem
Robert de Niro
29 Svibanj 2014 1508
Čuveni holivudski glumac Robert de Niro otvorio je dušu i za magazin “Aut” govorio o svom pokojnom ocu o kome je snimio i dokumentarni film.
Prikazivanje dokumentarnog filma o LGBT obiteljima u klubu MaMa - nedjelja 22.12.
Prikazivanje dokumentarnog filma o LGBT obiteljima u klubu MaMa - nedjelja 22.12.
19 Prosinac 2013 1886
U nedjelju 22.12.2013. u 18h će se u klubu MaMa (Preradovićeva 18) prikazivati dokumentarni film Right2Love koji prikazuje život LGBT obitelji u šest država Europske unije. U filmu LGBT roditelji...

LEZdarije

10 stvari koje nikada ne biste trebali reći lezbijki
Vrišt
19 Svibanj 2010 6218
10. Sve lezbijke samo žele biti muškarci Ne žele! Mi smo žene koje žele biti sa ženama. Ko je rekao išta o muškarcima? Muškarci imaju penis, pa što? Nije da se ne mogu prošetati par stanica...
45 načina da se rešite sastanka na slepo.
maca
05 Kolovoz 2009 4118
1. Tokom večere, štitite svoj tanjir nožem i viljuškom tako da odajete utisak da ćete ubosti svakog ko posegne za vašim tanjirom, pa makar to bio i konobar.2. Pokupite sve slanike sa okolnih sto...
Ako ste buč, u vezi sa famicom i želite da potraje:
Ako ste buč, u vezi sa famicom i želite da potraje:
15 Srpanj 2009 4182
1. Nazivajte je.2. Ne lažite.3. Ako će vam izlazak biti zabavan, pozovite i nju.4. Ukoliko će vaš izlazak uključiti i striptizete, ne zaboravite pravilo sa bazena "Bez dodirivanja".5. Tačan odgo...

Oni o nama

Budući politolozi/ginje su nedovoljno upućeni
politolozi
07 Svibanj 2015 1177
u problematiku ljudskih prava Tražeći informaciju više, kao budući saradnik portala Lgbt.ba, o položaju LGBT osoba u Bosni i Hercegovini, najčešći termini koji se pojavljuju u izvještajima, m...
Željka Markić nakon dobivene bitke izgubila rat
Markić
06 Kolovoz 2014 1691
Ni danas nije potpuno jasno zašto je Željka Markić odlučila postati dio javnoga života u Hrvatskoj te najznačajnija vjernica za Katoličku crkvu od devedesetih godina naovamo upravo zahvaljujuć...
Tolerancijom prema gay pravima odlikuju se razvijene sredine
Petrić
23 Siječanj 2014 1755
One sredine koje su na nedavnom referendumu o braku glasale "protiv" (Istra, Rijeka,Varaždin...) su razvijenije, naspram sredina koje su glasale "za". Sve to ide u prilog teoriji poveznice društveno...

Za žene 50+

Nekad i sad
lesbian party
04 Lipanj 2010 5560
Sad: U noćnom klubu gužva. U obilju žena raznih dobnih skupina muškarci se mjere promilima, a prisutni su isključivo u svojstvu osoblja. Na ulazu plakat s naznakom Ladies Only. A ženeeeeee. Ima...
Generacija u procjepu
Starije lezbijke
20 Svibanj 2010 2727
Zašto baš 50+?Površno gledano moguće zato jer jedna 50+ lezba ima veliki utjecaj na ovoj stranici pa joj se eto prohtjelo pisati i objavljivati tekstove o svojoj generaciji.
Možete li izbeći upadanje u "anti-aging" zamku?
aging
13 Srpanj 2009 3581
Nemam nameru pokušavati da se 65 izgledam kao da mi je 25.
FacebookTwitterDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Pogled s BaLConn-a