In Medias Sex

„A onda je jedna od njih spojila prste (kažiprst i palac) i dva (!) prsta druge ruke provukla kraj njih, savinula ih i rekla: tu ( sa obzirom da su savinuti prema trbuhu).“ - zmajka
Koliko puta vam se dogodilo da vam draga masira G-točku ili klit (ili oboje) i vama se u jednom trenutku pripiškilo? I zatražile ste je da prestane, jel'te? I ona je prestala... Kakva šteta... Naime, vjerojatno ste propustile šansu da doživite vlastitu ejakulaciju... Ali, nema veze, žene su po prirodi i odgoju (nažalost više po ovom drugom) strpljiva bića.

Organizacija je pola uspjeha

Pripremite se na elementarnu nepogodu u postelji na slijedeći način: kao i uvijek prije važnih otkrića na kontinentu zvanom Ženska Seksualnost, poćerajte familiju na jednodnevni izlet, isključite sve tehničke i elektroničke sprave koji proizvode zvukove koje bi vas mogle u odlučnom trenutku zasmetati, dogovorite sudar sa Ženom Svojih Snova, pobrinite se za opuštajuću atmosferu (zajedničko kupanje u kadi, lagana večera, svjećice, što god vam padne na pamet...) itd...

Pored kreveta, nadohvat ruke, ostavite nekoliko ručnika (vjerujte mi, trebat će vam svi do jednog!) ili stavite na madrac jednu od onih fenomenalnih nepromočivih plahti. Možda ih ima kod nas u apotekama. Ako nema - opet put pod noge, u Graz i tamo u apoteku ili sex-shop! Ovdje vam liferujem i idealan izgovor za apotekarku: "Znate, moja baka… pati od inkontinencije...." U sex-shopu vam izgovor, naravno, uopće ne treba...!

Postoji još jedna (jeftinija i jednostavnija) mogućnost za zaštitu madraca, a to je da kupite u "Bauhausu" ili "Ikei" ili bilo kojoj drugoj, dobro opskrbljenoj, trgovini građevinskim materijalom foliju za pokrivanje poda (koriste je maleri), koju ćete staviti ispod plahte. Osim ako ste fetišistkinje i uzbuđuje vas šuštanje najlonske folije pod vama. Sad ste pripremljene i naoružane za sva iznenađenja koja vam otkrivanje ženske ejakulacije može prirediti!

Potop u spavaćoj sobi

Dakle, stala sam kod faze gdje vam se "pripiškilo"... Ovaj put nemojte Obožavanoj reći da stane, nego je zamolite, (ako to već prije niste učinile): "Možeš li, molim te, uzeti ona tri (4, 5, 6...) ručnika i rasprostrti ih ispod mene?" Savjetujem prostrti ručnike po dužini, od ispod guze pa prema naprijed, dokle dosežu... I to jedan na drugi!!! Najbolje bi bilo da to učinite prije same seanse, pogotovo ako vam je prvi put, onda nećete morati ni na što drugo više misliti i moći ćete se potpuno opustiti i prepustiti jedinstvenom osjećaju.

I dok vaša Obožavana i dalje radi na tome da se vi izbezumite, voilá!, vjerojatno ste već odšpricale prvu rundu! Ponekad to nećete niti primijetiti (ali onoj koja vam orgazam, popraćen ejakulacijom, slaže, taj detalj svakako neće izbjeći!), jer ženska ejakulacija nije ovisna o ženskom orgazmu. Do nje može doći prije, kasnije ili za vrijeme pomenutog orgazma.

Upozoravam vas, ne govorim o onom smiješnom štrcanju koje je nekima od nas poznato iz veza s muškarcima. Kad kažem: "poplava", uistinu i mislim na poplavu... Na početku ćete još možda biti malo sramežljive, pa ćete prekinuti u pola, i ipak radije otici na zahod. Ali, ne brinite, kad to jednom doživite, nećete se više željeti odreći tog užitka! A biti doslovce okupana sokovima žene koju volimo - ako to nije ljubav, ja ne znam što je!

Što bi Nijemci rekli: „Übung macht die Meisterin!“ – vježba čini majstoricu… S godinama sam naučila odšpricati, a da mi žena G-Spot nije ni dodirnula!

I na kraju: ta tekućina nije urin (mada ponekad ima kiselkasti miris koji podsjeća na mokraću, što ovisi o tome u kojoj ste fazi menstrualnog ciklusa, općenitom stanju vaginalne flore etc. etc.) i potječe vjerojatno iz tzv. para-uretralne žlijezde (odgovara, po funkciji, prostati kod muškaraca) povezane kanalom sa mokraćovodom, a opis kemijskog sastava odgovara više spermi bez spermija... Relativno je rijetka i ostavlja bijele mrlje na plahtama u boji (to bi, doduše, moglo umiriti vašu mamu, koja vas želi napokon udati za muškarca, ali mislim da vi ne želite mamu na taj način umirivati!) koji se, naravno, bez problema daju isprati vodom...