In Medias Sex

Odi vrit!

Izreka, koja spada u kategoriju "Nedužne psovke", ima za mene već godinama sasvim drugo, sve prije nego nedužno, značenje. Znamo da se o analnom sexu ne pristoji govoriti, to su nam tako rekli. Osim toga, već i sama predodžba priziva iracionalne strahove od nečistoće i bolesti.
Postoje sigurno neke među nama, koje se sjećaju mjerenja temperature u guzi, koje vjerojatno nije uvijek bilo ugodno, jer se mama možda nije sjetila vrh toplomjera namazati kremom prije nego sto nam ga je šibnula u Šupak! Iz svih tih razloga je teško doći do prave informacije o analnom sexu, iako pri tom može doći do orgazma i zadovoljenja, kao i pri svakoj drugoj praktici.
 
Zapravo je analni sex vrlo jednostavan. Najvažnije je da guza kroz opuštenost i uzbuđenost postane "spremna za prijem" i da se otvori za prodiranje. Za razliku od Pičke, koja je “tolerantnija” i koja se da prilično brzo "nagovoriti" na otvaranje, pri analnom sexu je Šupak taj koji mora napraviti prvi korak.

"Tehnička" strana


Dakle, kao prvo: upoznajte se sa teritorijom (preporučam, e da bi se premostili gore pomenuti strahovi od nečistoće, da odete u krevet direktno iz kade...). Potjerajte sve od doma i uvjerite se da vas slijedećih nekoliko sati nitko neće smetati - isključite telefon, zvono, prošetajte psa, smjestite mačku negdje gdje će njoj biti udobno, a gdje neće doći u napast da vam u odlučnom trenutku gricka nožni palac... Analna predigra je, po mišljenju nekih, najbolji dio u cijeloj priči oko ševe u guzicu. Sklona sam složiti se s tim mišljenjem…

Obavezno se naoružajte gelom (ima ga u svakom bolje opremljenom sex-shopu, a možda i u apotekama, ne znam kako je kod nas, premostite strah i raspitajte se...), koji obavezno mora biti rastvoriv u vodi, bez dodatka ulja i sl. Zaboravite vazelin, margarin, putar, ulja za masažu – nijedno od toga nije preporučljivo, pogotovo ako koristite dildo u kombinaciji sa prezervativom ili latex-rukavice, jer prirodne masnoće nagrizaju pomenuti materijal, a dildo je preskup, e da bi na kraju puknuo na sredini jer je postao porozan! Ovdje je štednja na pogrešnom mjestu! Gela nikad nije previše!!!

Odrežite nokte, što kraće možete... I dobro ih isturpijajate! Ne mogu biti dovoljno kratki... Stari oprobani lezbijski recept: pogrebite si nos – ako vam nokat grebe površinu nosa – isturpijajte nokte sve dok vam prsti ne klize niz nos kao niz (kak se zove ona slovenska skijaška skakaonica?!?)! Nabavite si latex-rukavice (maxi pakovanje, 100 komada možete kupiti u apoteci, i nije preskupo – cca. 60 kuna). Ako upražnjavate siguran sex, što se pri analnom sexu svakako preporuča, ne moram to ni spominjati. Osim toga, upotreba rukavica smanjuje osjećaj nelagode i gadljivosti za obje, a i špara nam to bjesomučno i beskrajno turpijanje noktiju!... Dakle, sad ste spremne da krenete u istraživanje kanjona vaše partnerice. Ne žurite i, za Veneru Milosku!, komunicirajte!!!

Ljubite je, ližite je, mazite je i pazite. Njen Šupak je Portal u Njenu i vašu Nirvanu! Kunem se Labrisom, nijedan Šupak, za koji sam si uzela vremena, strpljenja i ljubavi, mi do sada nije rekao: «NE !»!

Prije nego što prodrete u Njen Šupak, pitajte partnericu kako se osjeća, da li joj se sviđa ili ne, da li je pali to što joj radite i upoznajte je s vlastitim namjerama. Ne postoji Dobra Ljubavnica koja zna čitati misli i na taj način skontati, što guza njene partnerice treba!

Mjere opreza

Neovisno o tome čime prodirete u Šupak, objekt mora biti potpuno gladak, bez ikakvih rubova ili, bože sačuvaj!, ćoškova, špica itd. Nemojte koristiti boce, stvara se vakuum i to više nećete moći bez liječničke pomoći izvaditi iz dupeta (a niti iz Pičke!) ako dodjete na tu - savršeno glupu - ideju!!!

Ako koristite dildo, koristite onaj s postoljem... Ako se partnerica uistinu opustila, ne možete (i ne želite!!!) si zamisliti što sve može nestati s lica Zemlje i to u roku "odmah".

Dakle, koristite vlastite ruke ili dildo s postoljem i nećete morati u pola noći na Hitnoj objašnjavati, kako je mrkva (neprobavljena!) završila u dupetu!