Bloqueer

Kupaonica sešn by femme:

1. Nakon ustajanja i streching vježbi ona odlazi u kupaonicu. S jasnim ciljem i planom. Polako i senzualno skida odjeću pažljivo odmjeravajući svoje tijelo u ogledalu, odmah koristi priliku da provjeri zdravstveno stanje svojih grudi. Nakon što skine svu odjeću, lijepo je složi da se ne zgužva i stavlja ju u košaru za prljavo rublje. Šareno i svijetlo na jednu, tamno na drugu stranu, a donji veš posebno.

2. Ukoliko na putu do kupaonice sretne svoju djevojku/ženu brzo pokriva bilo koji otkriveni dio tijela i žurno se zaključava. Jutro je i bez šminke je, ona ne želi da ju se gleda u takvom ranjivom stanju, bez šminke, koja pokriva one nesavršenosti za koje samo ona zna.
3. Već 30-tak minuta bulji u svoje tijelo u ogledalu. Pokušava uvući trbuh maksimalno kolko to prirodni zakoni dozvoljavaju. Intenzivno razmišlja o mjesečevoj dijeti, kao i o onoj nekoj novoj o kojoj su ženskice pričale u frizeraju prošli tjedan. Stati na vagu ili ne stati - pitanje je sad! Sutra ujutro će, sutra je ipak ponedjeljak.
A sada će prvo oprati zube. Specijalnu "vajtening" pastu sa granulicama i herbal dodacima protiv paradentoze, karijesa i mintom za svjež dah nanosi na električnu četkicu za zube. Nakon toga slijedi "flosanje" zubiju specijalnim koncem s voskom. I na kraju si još i ostruže jezik poebnom četkicom, da bi dah bio cijeli dan svjež.
4. Sprema se ući u kadu, ali prije toga mora poslagati na rub od kade sve ono što bi joj moglo zatrebati. Pušta vodu i pažljivo namješta optimalnu temperaturu iste da joj se slučajno ne bi koža smežurala. Ubacuje u vodu aromatične mirisne soli, 5 i pol kapljica eteričnog ulja protv starenja i antistresni homeopatski pripravak. Uzima si posebno krpicu za pranje lica, pa krpicu za ruke i kefu na bazi prirodnih dlačica za leđa, te kamen od prirodne spužve (kupljen prošlog ljeta na moru) za struganje peta.
5. Pere kosu sa šamponom od mješavine voća, povrća i lavande te 96 dodana vitamina + dodatak voćnih kiselina, kalcija i mliječnih emulzija (sve netestirano na životinjama), a protiv ispadanja kose, ispucalih vrhova i za lakše raščešljavanje.
6. Sad je na redu prvo frotiranje kose ručnikom zagrijanim na radijatoru. Slijedi pakung na kosu od mješavine maslinovog ulja, jaja, pive (treba misliti i na to što su rekli naši stari glede njege kose) i još par kapi parfema da joj ne smrdi (jebeš te stare dobre recepte ak smrdiš po maslinarsko-pivskom podrumu i kokošinjcu u isto vrijeme).
7. Dok tako leži u kadi, čekajući da pakung učini svoje, prvo se opušta brojeći mjehuriće, zatim ponavlja afirmacije za protiv stresa pročitane u zadnjem broju Lesbo Cosma (jer ona je ipak u toku), a onda se hvata posla. Struganje peta (jer stopala moraju biti nježna poput dječje guze), zatim rašpanje noktića (dobra priprema za lakiranje, il da ipak ode kod pedikera, hm....tamo se mogu pokupiti bolesti, ma ona će to ipak sama).
8. Sad pere kosu još jednom, ali ovaj puta sa sastojcima koji sprečavaju da se boja za kosu prebrzo ne ispere + dodanih 69 vitamina i minerala.
9. Nakon toga, nanaša na kosu balzam od lanolinskog ulja i silikona s dodacima palminog, kokosovog i prirodnog sojinog ulja obogaćen prirodnim morskim algama i planktonima. To se ne smije isprati bar 20 minuta.
10. Dok čeka da balzam učini svoje, shvaća da treba malo požuriti, no ipak odlučuje napraviti još i kompletni piling lica i tijela. Temeljito trlja lice piling- kremom od smrvljenih bademovih koštica dok onako zdravo ne pocrveni. Zatim nabaci na usne badem/lješnjak piling za usne u sticku, nek i one budu nježne kao dječja guza. Na redu je tijelo. Za njega će upotrijebiti posebnu proteinsku formulu koja istovremeno radi piling kože i ima anticelulitno djelovanje. Specijalnom spužvicom utrljava ga po svakom milimetru tijela kao da joj se radi o životu.
11. Vrijeme je za prvo ispiranje. Ispire sve to s tijela s gelovima za tuširanje "4 elementa". Ona je dobro upućena i zna da donje dijelove tijela treba isprati s onim gelom koji ima svojstva vatre (da popali svoju dragu), a ostatak prema intuiciji.Naravo da voda mora naizmjence biti vruća i hladna jer je to zdravo za kožu i sprečava prerano starenje, a osobito je dobro da grudi ne počnu visiti. Na sve se na vrijeme treba misliti!
12. Balzam s kose treba ispirati minimalno 15 minuta ( jer mora biti sigurna da ništa nije ostalo).
13. Sad na red dolazi brijanje ispod pazuha. Britvice s aloe vera gelom su genijalan izum. I kad je već tu, odmah kreće na brijanje svoje bikinić zone, i ne samo bikinić zone nego svih svojih primarnih i sekundarnih spolnih obilježja. Jer dlake su - fuj! Ipak je ona jedna lezbo cosmo zbela. Pri tom razmišlja bi li noge izdepilirala voskom ili epi-lady aparatićem. Njoj se žuri, pa će ipak aparatićem.
14. Dok ispušta vodu iz kade, uključuje tuš da još jednom ispere moguće zaostale nečistoće, dlačice i ostatke balzama i gel sa svoga tijela i kade. .Glasno vrisne kad shvati da je potrošila svu toplu vodu. Još glasnije vrisne kada skuži da joj je cura/žena potegla vodu u zahodu i tako oslabila pritisak vode.
15. Iskljčuje tuš i duboko uzdahne. Naporno je redovito se održavati.
16. Temeljito briše sve što je namočila po kupaonici posebnom krpom od mikrofibre kupljenoj na tv-prodaji.
17. Briše se ručnikom veličine Sjeverne i Južne Amerike zajedno, sa feng shui uzorcima. Zamata kosu u super upijajući drugi ručnik namirišan njenim omiljenim parfemom i koji se cijelo ovo vrijeme grijao na radijatoru.
18. Prije nego što će svoje tijelo namazati sa mlijekom sa vitaminskim dodacima i ekstraktima neke egzotične biljke, pomno ga pretražuje u potrazi za najmanjim tragom nekog prištića ili urasle dlačice. Ukoliko naiđe na takvo što - krvnički napada noktima tog uljeza na njenom , sad već umalo savršenom, tijelu.
19. Prije nego što ode iz kupaonice, pošprica je sa osvježivačem zraka i vraća se u spavaću sobu u dugom frotirnatom, bijelom bade-mantilu s kapuljačom i s ručnikom na glavi.
20. Ukoliko putem opet sretne svoju dragu curu/ženu histerično pokriva bilo koji otkriveni dio tijela i juri u sobu na sat i pol dugo oblačenje i šminkanje (al to je već neka druga priča).

kupaonica sešn by butch:

1. Mamurnog izraza lica skida odjeću sjedeći na rubu kreveta i ostavlja je na hrpi.
2. Do kupaonice ide gola i putem primjećuje da na sebi još od jučer ima sokne, pa ih samo smakne sa stopala negdje u hodniku.. Ukoliko putem vidi curu/ženu odmah ju onako gola hvata za cice uz prikladan uzvik.
3. Letimice baci pogled na svoje tijelo u ogledalu, napne trbuh da vidi ima li pločice (shit, još ništa). Divi se veličini svojih mišića, jednostvnosti i skladu svoje "dva-milimetra" frizure koju s dva poteza prstiju namočenih pod pipom vraća u prvobitno stanje od jučer, prije Globala.
4. Ulazi u tuš kabinu (ma kome se sad još da punit kadu).
5. U tuš kabinu sa sobom nosi samo četkicu za zube na kojoj je neka pasta. Ne unosi sa sobom ništa drugo jer joj ništa i ne treba.
6. Dok joj tuš curi preko glave, ona pere zube (treba biti ekonomičan s vremenom). A usput tuš sam opere i lice.
7. Pere pazuhe i razmišlja kak je to glupo ak nekom tih par dlačica smeta. Sve je to prirodno, zašto se protivit prirodi.
8. Joj kako samo dobro odzvanja kad prdne u kupaonici! Ha ha! Pri tom pokušava otpjevati melodiju neke techno turbo folk stvari koju je dj-ejica jučer puštala u Globalu.
9. Pere svoju bikinić zonu i igra se kovrčicama na svom runu i pri tom razmišlja kako su neke žene opterećene tim silnim brijanjima i depiliranjima... a tak je slatko imati ove male kovrčice. Hm... vidi... snaga tuša se da regulirati.... hm, hah, aaaaaaaaah ...
10. Nakon par minuta "samognja" s tušem, opet se hvata sapuna da bi ovaj put nasapunala guzu. Ostavlja sapun na stalak. Ostavlja dlake na sapunu.
11. Hvata prvu bočicu i šamponira kosu. Uopće ne primjećuje da je dohvatila mačji šapon protiv buha.
12. Igra se sa sapunicom, baca sapunaste grude svuda po kupaoni, i od sapunice si napravi ogromne cice.
13. Povlači zavjesu s kabine i pogleda se u ogledalo. Ceri se ko luda takvom svom izgledu.
14. A da se još i popiški u kadu? He he
15. Lagano se otresa od vode i izlazi van iz kade. Ni ne primjećuje lokvu vode na podu, nastalu jer je zavjesa cijelo vrijeme bila poluotvorena i visjela s krive strane kade.
16. Hvata prvi ručnik s vješalice i samo lagano obriše lice. Super je kad se kapljice slijevaju niz tijelo i suše se same od sebe.
17. Ponovno se pogleda u ogledalo diveći se svojim ravnim i skladnim linijama, proteže mišiće kao mačka, i još jednom se zadivi jednostavnosti svoje frizure i prirodnosti svoga tijela.
18. Izlazi iz kupaonice ostavljajući zavjesu rastvorenu, mokru prostirku na podu, i kapljice po pločicama.
19. Ostavlja i svjetlo upaljeno i otvorenu pastu za zube stisnutu onako, na pola tube.
20. Napol mokra vraća se u spavaću sobu s ručnikom oko struka. Ukoliko prođe pokraj svoje cure/žene, strgne izenenada ručnik, uhvati se za svoje "kovrčice" i vikne: "ajmo mala ponovit sve od noćas!", i pri tom zavrti kukovima i zapalaca jezikom.
21. Baca mokri ručnik na krevet i počne tražiti ostatak svoje odjeće. Jedan dio nalazi na hrpi ispred kreveta, a drugi dio nalazi vani na balkonu gdje se vjetrio od dima navučenog u Globalu, smrada prolivene pive i kapljica nečije "povraćke". Samo strese odjeću i krene se oblačiti i gotova je za cca 1 min.

Film

Projekcija filma "Fine mrtve djevojke"
fine mrtve djevojke
05 Lipanj 2014 2138
Povodom pride tjedna, sljedeći utorak (10.06.) u LGBT Centru Zagreb prikazat će se film Fine mrtve djevojke, a u četvrtak (12.06.) LGBT centar ugostiti će glumice iz istoimene predstave dramskog k...
Robert de Niro: Moj život sa gej ocem
Robert de Niro
29 Svi 2014 1680
Čuveni holivudski glumac Robert de Niro otvorio je dušu i za magazin “Aut” govorio o svom pokojnom ocu o kome je snimio i dokumentarni film.
Prikazivanje dokumentarnog filma o LGBT obiteljima u klubu MaMa - nedjelja 22.12.
Prikazivanje dokumentarnog filma o LGBT obiteljima u klubu MaMa - nedjelja 22.12.
19 Prosinac 2013 2087
U nedjelju 22.12.2013. u 18h će se u klubu MaMa (Preradovićeva 18) prikazivati dokumentarni film Right2Love koji prikazuje život LGBT obitelji u šest država Europske unije. U filmu LGBT roditelji...

LEZdarije

10 stvari koje nikada ne biste trebali reći lezbijki
Vrišt
19 Svi 2010 6453
10. Sve lezbijke samo žele biti muškarci Ne žele! Mi smo žene koje žele biti sa ženama. Ko je rekao išta o muškarcima? Muškarci imaju penis, pa što? Nije da se ne mogu prošetati par stanica...
45 načina da se rešite sastanka na slepo.
maca
05 Kolovoz 2009 4347
1. Tokom večere, štitite svoj tanjir nožem i viljuškom tako da odajete utisak da ćete ubosti svakog ko posegne za vašim tanjirom, pa makar to bio i konobar.2. Pokupite sve slanike sa okolnih sto...
Ako ste buč, u vezi sa famicom i želite da potraje:
Ako ste buč, u vezi sa famicom i želite da potraje:
15 Srpanj 2009 4356
1. Nazivajte je.2. Ne lažite.3. Ako će vam izlazak biti zabavan, pozovite i nju.4. Ukoliko će vaš izlazak uključiti i striptizete, ne zaboravite pravilo sa bazena "Bez dodirivanja".5. Tačan odgo...

Oni o nama

Budući politolozi/ginje su nedovoljno upućeni
politolozi
07 Svi 2015 1339
u problematiku ljudskih prava Tražeći informaciju više, kao budući saradnik portala Lgbt.ba, o položaju LGBT osoba u Bosni i Hercegovini, najčešći termini koji se pojavljuju u izvještajima, m...
Željka Markić nakon dobivene bitke izgubila rat
Markić
06 Kolovoz 2014 1880
Ni danas nije potpuno jasno zašto je Željka Markić odlučila postati dio javnoga života u Hrvatskoj te najznačajnija vjernica za Katoličku crkvu od devedesetih godina naovamo upravo zahvaljujuć...
Tolerancijom prema gay pravima odlikuju se razvijene sredine
Petrić
23 Siječanj 2014 1949
One sredine koje su na nedavnom referendumu o braku glasale "protiv" (Istra, Rijeka,Varaždin...) su razvijenije, naspram sredina koje su glasale "za". Sve to ide u prilog teoriji poveznice društveno...

Za žene 50+

Nekad i sad
lesbian party
04 Lipanj 2010 5821
Sad: U noćnom klubu gužva. U obilju žena raznih dobnih skupina muškarci se mjere promilima, a prisutni su isključivo u svojstvu osoblja. Na ulazu plakat s naznakom Ladies Only. A ženeeeeee. Ima...
Generacija u procjepu
Starije lezbijke
20 Svi 2010 2921
Zašto baš 50+?Površno gledano moguće zato jer jedna 50+ lezba ima veliki utjecaj na ovoj stranici pa joj se eto prohtjelo pisati i objavljivati tekstove o svojoj generaciji.
Možete li izbeći upadanje u "anti-aging" zamku?
aging
13 Srpanj 2009 3764
Nemam nameru pokušavati da se 65 izgledam kao da mi je 25.
FacebookTwitterDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Pogled s BaLConn-a