Bloqueer

Hej, pokrećeš me. Hajde, reci još samo pokoju riječ. Hajde, dotakni me, pogledaj kako se smiješim tvome dahu. Zagrli moj lagani korak pogledom žudnje i krenimo u svijet mirisa ljubavi.

Toče se misli, čitaj kako struje kroz tvoje tijelo moje poruke pokreta tijela. Padaju zavjese, otvaraju se unutarnje vizije postojanja. Save my love inside your passion and our world will be the being of lust. Sama pomisao na tvoje kretanje u mom svijetu čini izazov svakog mog buđenja i usmjerava moje misli i moj osjećaj daleko od tamnice moje duše. Kao vožnja kroz pustinju užarenog pijeska koji se uzdiže iza naših leđa nošen željom u našem dodiru. Vrućina miluje svaki udisaj kucaja srca i trenutka u kojem se spajaju naše usne. Usne se spajaju, dodiruju, kupaju u rosi naših osjećaja i kreću polako razgovaraju o budućnosti.

Glazba dotiče svaku izgovorenu riječ, razmaknute su vjeđe nesreće, a mi, mi smo visoko u letu krila leptira. Boje su žarke poput osjećaja u tijelu koje sluša riječi ljubavi. Daleko odlazi misao vođena značenjem postojanja bića u trenutku nepostojanja vremena, u trenutku gdje se želje spajaju u veo zaštite od suza. Nesvjesni trenutka potpune sreće, ali svjesni da u njemu želimo ostati zauvijek, barem samo taj jedan tren uzdaha. Zvukovi naših sokova ljubavi, naše energije sagrađene od prije neispunjenih snova koji sada postaju java pokreta zaljubljenih očiju. Osjećaji izlaze iz grudi pritisnutih kišom neispunjenosti i zato su sad toliko jaki. Razdiru svaku sputanost i unose snagu u korak svakodnevnice. Hej, pogledaj, pogledaj kako se moja duša vije visoko, visoko iznad nesretnih duša koje me okružuju. Napokon iskonsko postojanje.

Space full of dieing desires space tender and peaceful but unpleasant. Priča nastaje u trenutku bivanja, a ljubav u trenu poštovanja i predanosti. Život pjeva o sreći kad osjeti užitak okusa prihvaćenosti. Duše sjede na klupi odluke i prate snop svijetla budućnosti koji se jasno gubi u udaljenosti. Neizvjesnost mori svaku riječ koju žele izgovoriti, a koja uglavnom počinje ili završava riječima Ťvolim teť. Njihova je težina veća onaj trenutak kada o njihovom izgovoru ovisi sljedeći korak zajedničkog postojanja, zajedničkog disanja. Te su riječi istovremeno simboli neizmjerne sreće i straha. Strah kod izgovaranja i strah od njihove posljedice. Prva stepenica ostvarenja sna ljubavi je strah od neispunjenosti. Onaj trenutak kada se usne spoje u smislu njihova izgovaranja, strah se pretvara u jedinstvenu dimenziju oslobađanja svake sumnje u slabost osjećaja nepoštovanja i nevoljenosti. Ta riječ koja iz nekog čudnog razloga uglavnom započinje slovom L, slovom od dva nejednaka kraka koja bi trebala biti jednaka, jednaka kao dvije polovice srca čije spajanje čini smisao njegova otkucaja.

Poslušaj me kako vrištim u tišini ljubavi. Tražim je i pronalazim na više načina. Osmjehuje mi se smiješkom iskrenosti, ironije, predrasuda, osuđenosti ili pak sreće, ispunjenosti ili možda razdvojenosti? Ljubav koja uzrokuje razdvojenost od sebe znači njen prestanak prema nama samima, ali u tome nema značenja naše žrtve, samo amnezija vlastitog postojanja. Ono čega nismo svjesni ne može boljeti. Ljubav se u svom ostvarenju neprestano iz boli pretvara u lakoću njena udisaja. Svaki i najmanji korak njena stvaranja, njene gradnje, njena njegovanja započinje s bolom koji prelazi u sreću zbog postignutog koraka naprijed. U zajedničkom bivanju duša se uspjehom naziva šetnja kroz život uz kratkotrajne i sasvim male uštipe boli. Sve ima dva pola i sve postoji zbog nečega i sve zajedno čini jedan krug u kojem se svi držimo za ruke. Kada se prsti ruku isprepletu, osjećamo kako strujimo i koliko smo jaki u svojoj ljubavi ljubavi prema sebi, prema drugome i prema drugima. Tada bol jenjava toliko da zaboravimo njeno nekadašnje pojavljivanje, ali samo do sljedećeg trena njena iskušenja. Hrabrost je iskreno voljeti.

Ljubav je avantura osjećaja u viru naših postojanja. Udahnimo život, pustimo da vjetar požude miluje naše duše i naša tijela. Prepustimo da nas obuzme vrelina u prodoru koplja strasti i osjetimo sreću nošenu krilima ljubavi.

Just feel yourself.