Bloqueer

Večer. Barska stolica. Glazba šezdesetih i sedamdesetih godina. Prigušena svjetla. Miris parfema izmiješan s dimom cigareta i tijela koja se ukočeno kreću u želji da se prikažu poželjnima. Pogled promatra i smiješi se u sebi zbog osjećaja nadmoći.

Pomalo već postaje dosadno. Ton promatranja se ne mijenja jer nema kuta u kojem bi na trenutak zadržao misli i prepustio se maštanju. Jedan par se polagano pridiže i odlazi podijeliti toplinu na plesnom podiju. Kreću se polako, van ritma glazbe kad im je i tako bilo u cilju voditi, a ne plesati zvukove ŤLove me tenderť.

Pogled se na tren okreće prema čaši koju ruka pridiže gotovo bezvoljno, ali opet opušteno. Ponovo se vraća okolini koju promatra i u trenu zastaje…vrijeme je stalo. Nekontrolirano je jedna noga obgrlila drugu, a leđa su potražila oslonac na šanku prekrivenog omamljivanjem. Venera je ispunila svaki kutak pogleda i više se nije čuo zvuk ritma polagane glazbe. Kreće se lebdeći i tako samozadovoljno da je njena vlastita sjena odlučila sakriti svoje postojanje. Sjedi nasmiješena pogleda i ubrzanog disanja od žustrog razgovora i smijeha.

Srela je pogled za šankom i uputila poruku zaiskrenim očima iako se još samo prividno smijala šalama sugovornika. Između dva pogleda je prostrujala energija koja je razbila ravnotežu onih ostalih koji su ga samo slučajno i nesvjesno presijecali. Ustala je napuštajući sugovornike koji su ometali njeno prepuštanje u kupanju pogleda sa šanka. Istakla je grudi pridižući se i ne prekidajući tok nečujnog razgovora razmijenjenim pogledima s još uvijek namještenim smiješkom upućenog pozdravljanim sugovornicima. Napušta stol pokazujući valove gibanja tijela ispod prividne zavjese odjeće. Osjeća pogled na sebi i predaje mu svoje tajne uživajući pokrivena poželjnom misli koja prodire s barske stolice.

Učinila je krug po prostoriji pokrećući gležnjeve u ritmu ŤI feel goodť. Odjednom se okrenula barskoj stolici namjerno-nenamjerno dotičući rukom ramena naslonjena na šank uz izgovor zvonkog opraštanja zbog vlastite nespretnosti. Ruka ju je dotakla za struk pridržavajući njenu ravnotežu uz osmjeh u pogledu. Poziva piće naslanjajući se na tijelo pripijeno uz šank i topline su se izmiješale. Ostala je tako iako to nije bilo nužno potrebno, ali je bilo nužno poslati poruku prihvaćanja igre požude. Miriše na jutarnju rosu i vrata obasjanog aurom poziva na poljubac. Omakao se lagani dah duše s barske stolice i osjetila je prvi slučajni vlažni dodir usana na svome ramenu. Pridigla se polagano otirući se bokovima o tijelo s barske stolice i usmjerila pogled zadovoljstva. Uspjela je postaviti temelje za ostvarenje svijeta mašte ispunjenog željom voljenja.

Prinosi čašu ustima, uzima gutljaj ohrabrenja i otire preostalu kap na gornjoj usni pokretom poljupca. Usmjerila je pogled, ali ovaj puta prodorno pokazujući vrelinu krvi koja joj udara u uši. Njene ruke su se pridigle i pomakle kosu s obraza, prislonila se ponovno otirući svoje putene obline tijela i šapnula poziv želje. U trenutku vječnosti izgovaranja strasti, zahvatila je usnom resicu uha i ostavila trag svog bivanja. Leđa naslonjena na šank već gube oslonac stvarnosti i prepuštaju se viru putenosti koja sad grli oba tijela pripijena i željna.

Čekao se taj trenutak igre dviju dobro sebi poznatih duša koje svoje osjećaje žele obogatiti igrom prvog susreta pogleda. Uživaju u tajnosti svoje požude koju igrom pozivanja na barskoj stolici dijele s ostalima. Svaki put se ponovno otkriva ljepota dodira prepona na barskoj stolici uz željne poglede sugovornika koji nisu potpuno sigurni koji ih to vjetar požude dodiruje jer osjećaju da nije dio njihovog svijeta nego da ih samo dodire.

Upućuje se smiješak u pogledu zadovoljstva dobro odigrane uloge. Uloge isplanirane prije susreta glumaca na pozornici barske stolice. Prsti ruku se isprepliću neprimjetno ostalima. Značenje stiska i laganog pokreta usmjerenog tijelu želje daje osjećaj potpunog razumijevanja razgovora bez riječi. Ostavlja se barska stolica i kreće se u svijet zatamnjenih boja i mirisa uzavrelih tijela, ali samo do sljedećeg susreta. Do sljedeće igre izazivanja udara strasti proizašle iz uzajamne želje dijeljenja svijeta dviju spojenih duša s ostalima potrebnim samo da još više probude žar dobro čuvane tajne ljubavi.

Your soul is dancing on my soul in one body.