LEZdarije

1) Biti gay nije prirodno. Pravi Amerikanci uvek odbacuju neprirodne stvari kao što su naočare, poliester i rashladne uređaje. Osim toga, očito je da su one homoseksualne životinje to pokupile od njih.

2) Gay brakovi će podstaći ljude da budu gay, isto kao i što ćete porasti ukoliko se muvate oko visokih ljudi.

3) Gay brakovi će promeniti osnove društva; mi se nikada nećemo privići na nove socijalne norme. Kao što se nismo privikli na automobile, uslužne delatnosti i duži životni vek.

4) Strejt brakovi su sa nama od pamtiveka i ništa se nije promenilo; žene su još uvek svojina, crnci ne mogu da se venčavaju sa belcima i razvod je nelegalan.

5) Strejt brakovi će izgubiti smisao ako se odobre gay brakovi; svetost 55-očasovnog braka Britni Spirs izgubiće svaki smisao.

6) Strejt brakovi su valjani jer proizvode decu. Gay parovi, neplodni i stari parovi ne smeju biti dozvoljeni, jer nam sirotišta još uvek nisu puna, a svetu treba više dece.

7) Očito je da bi gay roditelji odgajali gay decu, pošto strejt roditelji odgajaju samo strejt decu.

8) Gay brakove ne podržava religija. U teokratskom društvu kao što je naše, vrednosti jedne religije nametnuti su čitavoj zemlji. Zato, mi u SAD, imamo samo jednu religiju.

9) Deca nikada neće uspeti bez muškog i ženskog uzora u kuči. Zato mi, kao društvo, posebno branimo samohrano roditeljstvo.

10) Legalizacija gay brakova pokrenuće lavinu suludog ponašanja. Ljudi će poželeti da se venčavaju sa svojim ljubimcima, zato što pas ima status fizičkog lica i može potpisati bračni ugovor.