CeLE(z)brity


Otkad su Melissa Etheridge i njezina partnerica Tammy Lynn obavijestile javnost o svom prekidu, objasnile su kako je on rezultat sporazumne odluke. Međutim, Tammy Lynn Michaels sada tvrdi drugačije...

Iako se očekivalo da će o pojedinostima prekida progovoriti nešto detaljnije u svojem gostovanju kod Oprah, Melissa Etheridge nije ponudila baš previše. Ponovno je objasnila kako je njen razlaz sa Tammy Lynn bio rezultat obostrane odluke, te naglasila da će Tammy Lynn zauvijek biti u njenom životu.
Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti i prvi intervju nakon što je potvrdila prekid veze sa svojom partnericom, sredinom prošlog mjeseca.

Tammy Lynn i Melissa bile su u vezi devet godina, te imaju dvoje djece, blizance, djevojčicu Johnnie Rose i dječaka Miller Stevena, koje je Tammy Lynn rodila 2006.
Melissa Etheridge je u gostovanju kod Oprah izjavila kako će zajednički brinuti o djeci te kako ona dolaze na prvo mjesto uvijek, te se nadovezala na to, objasnivši kako će Tammy Lynn uvijek imati mjesto u njenom životu.
Iako dosad Tammy Lynn nije komentirala ništa na izjave od Etheridge o sporazumnom prekidu, na svojem blogu je nedavno ostavila post koji je ubrzo nakon toga izbrisala, te ostavila novi koji je govorio o bolu nakon prekida veze. No znatiželjnici su ga, unatoč tome što je izbrisan, pronašli u google cache-u i prokomentirali kako se vjerojatno tiče njezinog prekida sa Melissom i kako priča o sporazumnom prekidu najvjerojatnije ima dvije strane. Post u obliku pjesme, nosi naziv "bloody eye blind" i govori o zaslijepljenosti, dok su noviji postovi na blogu koje ostavlja Tammy Lynn uglavnom prepuni bijesa i povrijeđenosti.

Za one znatiželjne, "izbrisani post" na blogu:

bloody eye blind by Tammy Lynn Michaels:

i lost a piece of me
the day i went blind
or i went blind the day i lost a piece of me
i do not know which is fact
or which came first
red tipped cane
finger tips
help of friends
and still
i am missing a piece of me
that is so large
the absence of which
makes me cripple
handicap

try as i might
the knives i gather round me
in hopes they will make me strong
and to give the impression
i will get through this unscathed
i lie
they do nothing
but cut my own skin

i walk around
half of what i used to be
maybe less

blinded
blindsided
one side blind
one eye blind
i can see very little beyond
the half of me bleeding
the inside of me
pouring outside
i watch myself slip in my own blood

and i watch
as i pick myself up again
dancing in my gutted self
like a vampire dancing to heavy metal music
in a slaughterhouse

Za one još znatiželjnije, link njenog bloga je: http://hollywoodfarmgirl.blogspot.com/