CeLE(z)brity

Javno priznanje da ih privlače pripadnice istog spola danas je očito uzelo maha među celebrityjima u cijelom svijetu. Donosimo vam top deset najpoznatijih i najpoželjnijih žena koje su svima obznanile svoju 'seksualnu tajnu'.

10 napozeljnijih biseksualki


Megan Fox
Megan Fox
 
Zvijezda 'Transformersa' proglašena je jednom od najseksipilnijih žena svijeta po izboru muškaraca. No, nekako se čini da njezinoj magnetskoj privlačnosti ne mogu odoljeti niti žene na koje ni sama Megan nije ravnodušna. Nedavno je medijima priznala svoju biseksualnost, priznavši kako je sa svojih osamnaest godina zavela rusku striptizetu. Također je naglasila kako ne voli dijeliti svoje žene s muškarcima.

'Ja sam prava licemjerka. Nikada ne bih izašla na spoj s djevojkom koja je biseksualka! Jer to znači da spava s muškarcima a oni su tako prljavi! Jednostavno nikada ne bih bila intimna s djevojkom koja je imala bilo kakav odnos s muškarcem.'

Fergie
Fergie
 
Nije iznenađenje da je kraljica i ponos glazbene grupe Black Eye Peas ima i ženske obožavateljice, što se može opravdati njezinim seksi pokretima, preplanulom tenu i beskrupuloznim stavovima. No, izgleda da pjevačica ima istu slabost kao i Megan Fox, jer ni Fergie nije imuna na svoje obožavateljice.

Objasnila je to ovako: 'Kroz odrastanje sam eksperimentirala i sa ženama, no nikada nisam bila u vezi niti s jednom!'
 
 
Pink

PinkMožda ne bi trebali ostati iznenađeni činjenicom što je Pink odlučila ljubav potražiti negdje drugdje nakon izlaska njenog zadnjeg albuma gdje otkriva koliko joj se muškarci zaista gade. Ona nije probirljiva djevojka. Da padne na nečiji šarm, osoba samo treba biti pristojna i dobra prema njoj.

'Ma ja bih isto bila sretna sa ženom kao što sam i sa muškarcem! Zaista nisam uopće komplicirana osoba, a po pitanju ljubavi pjevam o njoj u svim formama, oblicima i bojama', izjavila je jednom prilikom Pink.


Nelly Furtado
 
 
Nelly Furtado'Jednostavno mislim da smo svi isti i da nema ničeg krivog u ljubavi, ma kakva god ona bila.' Nelly je samo bitno da je netko zbog ljubavi sretan, jer kad vidi takvu sreću 'i ona postane sretna'.

'Vjerujem da je pokojni Kurt Cobain jednom izjavio kako smo svi mi u duši gay osobe, jer svi trebaju imati dovoljnu dozu slobodu za eksperimentiranje. Ljudska potreba za eksperimentiranjem je dio svjetske povijesti i to ne smije biti drukčije, niti se pokušati promjeniti', izjavila je Nelly.
 
 
 
 
Drew Barrymore

 
Drew BarrymoreZa ovu zvijezdu koja se proslavila legendarnom ulogom još kao mala djevojčica, u danas filmskom klasiku Stevena Spielberga 'ET', nema se u biti puno za reći osim da postoji rijetko koja nešto s čim ova nekad izrazito problematična glumica nije eksperimentirala, uključujući i žene! Poznato je da nema problema s osvajanjem atraktivnih pripadnica ljepšeg spola, kao što nema problema ni s privlačnijim primjercima 'jačeg spola'.

'Mislim da su žena i žena u paru nešto predivno, kao što su muškarac i žena u paru također nešto predivno', izjavila je svestrana Drew.
 

 Lindsay Lohan
 
 
Lindsay LohanKod Lindsay nema sumnje da voli djevojke, što je potvrdila i  svojom zadnjom vezom sa Samanthom Ronson. No, iako je dala svima do znanja kako voli žene još uvijek nije otpisala muškarce iz svog života, unatoč činjenici da su joj na popisu među bivšim dečkima Aron Carter i Calum Best.

'Cijenim sve ljude i stvarno mi nije bitno tko su oni ukoliko mi stvaraju osjećaj ugode.'


Jodie Marsh

 
Jodie MarshJodie Marsh je upoznata s čarima intimnih odnosa s djevojkama, pošto je jednom prilikom izjavila da joj je puna kapa plitkih muškaraca koji samo žele iskoristiti njezino tijelo. Zato je valjda odabrala svoju frizerku, koja joj je trenutno najveća i najstabilnija ljubav.

'Imala sam tone muškaraca i danas nakon podosta kilometara iza sebe mogu shvatiti zašto žene postaju lezbijke. U jednom trenutku dođete do točke gdje vam je puna kapa njihovih prozirnih i glupavih fora, te se jednostavno okrenete i počnete svoju sreću tražiti na drugim mjestima', izjavila je  Jody Marsh.
 
 
Lady Gaga
 
 
Lady GagaTvrdi kako je njezin hit single 'Poker Face' doprinos biseksualnosti kroz same riječi pjesme. Točnije, između redaka se može metaforički doživjeti da fantazira o ženi. Lady Gaga kaže kako je spol partnera ne zanima sve dok je njihova ljubav dobra i kvalitetna.

'Ja sam pomalo spaljena i otkačena djevojka. Moja seksualnost zaista zavisi o mjestu gdje se nalazim! Volim muškarce, volim žene, a naprosto obožavam seks', izjavila je Lady Gaga.
 
 
 


Rebecca Loos

Rebecca LoosKaže kako je njezin vrhunac ipak činjenica da je ulovila muškarca o kojem doslovno sanjaju žene koliko i gay muškarci, no usprkos svemu obožava svoje 'straight' prijetalje 'navoditi' na sebe i mijenjati im navike.

'Obožavam loviti muškarce koji nisu gay i malo se igrati s njima neko vrijeme tjerajući da oblače neke ženske stvarčice, a nešto slično sam učinila i sa svojom djevojkom koja je bila predivna plavuša iz Francuske', izjavila je Rebecca, bivša ljubavnica Davida Beckhama.


 

Angelina Jolie

Angelina JolieKako joj je trenutni partner Brad Pitt, Angelina je polovica jednog od trenutno najslavnijih i najprivlačnijih parova na svijetu. Iako je u hetero vezi, poznato je Angelina prije toga bila totalno luda za glumicom Jenny Shimizu..

'Moram priznati da me uvijek na kraju dana počnu privlačiti žene na neobjašnjiv način i onda me lagano preuzme maštarenje! No priznajem da me posebno uzbuđuje pomisao da me neke žene smatraju privlačnom i poželjnom na isti način kao što i njihovi partneri doživljavaju njih same', izjavila je Angelina Jolie.
 
 Preuzeto sa: www.dnevnik.hr