CeLE(z)brity

Foto: Profimedia

Slavna oskarovka i njezina partnerica svoju su vezu započele prošle godine, a budući da su stvari vrlo brzo postale ozbiljne, dvije dame su sada svoju ljubav i ozakonile

Slavna glumica Jodie Foster sklopila je brak sa svojom partnericom, fotografkinjom Alexandrom Hedison, prenosi magazin Time. Vjenčanje se održalo prošli tjedan, a dame su u  ljubavnoj vezi su od ljeta prošle godine.

Alexandra je javnosti poznata po svojoj vezi s voditeljicom i komičarkom Ellen DeGeneres s kojom je prekinula 2004. godine.

Veza slavne oskarovke i fotografkinje vrlo brzo je procurila u javnost, a bliski izvori su tada rekli da se radi o ozbiljnoj ljubavi između dvije dame koje su potpuno zaljubljene jedna u drugu.

Vjenčanje se dogodilo godinu dana nakon što je Jodie na svečanosti Znatnih globusa održala govor koji su tada mnogi shvatili kao njezino javno priznanje da je homoseksualka.

- Izašla sam iz ormara prije dugo vremena. Rekla sam to svojoj obitelji, bliskim prijateljima i kolegama. No sada mi je rečeno da se od svake slavne gej osobe očekuje da s novinarima podijeli svoj privatan život. Žao mi je, ali to ne nalikuje meni. Nikada nisam bila ta osoba niti ću ikada biti – rekla je Jodie.

 

Preneseno sa Story.hr