Lifestyle

BADqS

qSPORT Zagreb vas poziva na Međunarodni queer badmintonski turnir koji će se održati u subotu 17.5. na Zagrebačkom velesajmu. Prva prilika za upoznavanje i druženje će biti na warm up partyju u petak 16.5. u večernjim satima u prostorijama LGBT centra u Petrinjskoj.

BADqS

Natjecatelji će na turniru biti podijeljeni po jakosnim skupinama te će čak i oni koji ne znaju pravilno držati reket imati priliku natjecati se u odgovarajućoj jakosnoj skupini. Niti jedna različitost ne predstavlja zapreku da se sudjeluje na turniru i druženju, jedino što se od sudionika očekuje jest da budu LGBT-friendly. Među prijavljenima su već i brojne natjecateljice i natjecatelji iz susjednih zemalja.

Na turniru se može očekivati gomila pozitivne sportske energije, dobra zabava te mogući gubitak pokojeg kilograma pred ljeto, iako za ovo posljednje članovi qSPORT-a ne jamče naročit uspjeh s obzirom da za sve sudionice i sudionike turnira pripremaju slane i slatke poslastice.

BADqS

qSPORT napominje da se osobni podaci o sudionicima turnira neće koristiti u druge svrhe, niti će biti objavljeni u javnosti.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na turniru, javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i detaljnije proučite opis turnira na službenoj stranici qSPORT-a: www.qsport.hr