Oni o nama

Knjiga „Muške suze“, o majci koja saznaje da joj je sin homoseksualac, svojevremeno je uzburkala duhove u srpskoj javnosti. Zbog toga nije iznenadilo to što je promocija novog izdanja ovog romana u kome je autor, novinarka Biljana Biba Petrović, objedinila prvi sa novonastalim drugim delom okupila veliki broj predstavnika medija i javnog života.
Muške Suze - Biljana Biba Petrović

Među onima koji su došli da joj čestitaju i požele da joj knjiga postane bestseler bili su Suzana Mančić, Margit Savović, Ana Kokić, Ivana Elektra, Vera Radanović, Ivan Plavšić, Boris Bizetić i mnogi drugi. Ipak, najveću pažnju izazvalo je pojavljivanje mladog manekena Vladimira Vuksanovića, koji je odnedavno u žiži interesovanja javnosti zbog veze sa najvećom srpskom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.
Tokom zvaničnog dela promocije prisutnima se obratila Simonida Milojković, autorka najčitanije knjige u Srbiji „Grabljivica“ i poželela Biljani da njena knjiga obori taj rekord.
- Drago mi je da su me kolege i oni sa kojima sam tokom trideset godina novinarske karijere sarađivala podržali. Nadam se da će ova potresna istinita priča o majci koja se bori protiv predrasuda ne bi li pomogla svome detetu dopreti do što većeg broja ljudi. Krajnje je vreme da otvorimo oči i počnemo da volimo ljude onakve kakvi jesu umesto što pokušavamo da ih preobratimo u ono što želimo da budu. Ako će ova moja knjiga makar malo doprineti tome, biću presrećna - izjavila je Biljana za „Alo!“.