...ono kad smrvis mirisljivi,jeftini,sapun i stavis ga u gazu,malo s necim ukrasis i objesis...stvarno sljaka!
neki dan se ja sjetim kak da osvježim prostoriju sa alatom i svasta necim
uzmem ja sapun,naribam ga na ribež i fino stavim u gazu,zafrknem i zavuzlam sa gumicom...i objesim na zid!
prostorija kao da je zasjala drugi dan!
ma odlican savjet!
...namjeravam staviti nekaj slicno u auto...ovi borici za cas ispare ...pa da vidimo kolko bude izdržalo!
uglavnom preporucujem!
jel imate vi koju takvu tajnu...preporuku a same ste isprobale...?
..male tajne...ili "probajte necete požaliti"
- noob
- svizac
- Posts: 382
- Joined: 08 Nov 2005, 19:18
- Location: iznad grada
..male tajne...ili "probajte necete požaliti"
Razum može zamijeniti gotovo svaki stupanj obrazovanja, ali obrazovanje ne može zamijeniti razum.
- noob
- svizac
- Posts: 382
- Joined: 08 Nov 2005, 19:18
- Location: iznad grada
Re: ..male tajne...ili "probajte necete požaliti"
...luk,crveni...ponekad mi se zbilja neda ,pogotovo ako mi puno treba,sjeckati ga...
naucila me jedna teta,oguli,presjeci na pola i stavi u duboko
puno ce ti ga biti lakse narezati a nece ni suze curiti
uglavnom to mi je stalna koncepcija i kad se primim luka,ocistim jos par glavica,prepolovim ih,stavim u vrecicu i u duboko,ponekad i nasjeckam vise luka pa i njega u vrecicu!
ove polovice luka...cist mrva im treba,prije nego pocnete rezati,da malo otpuste, cak se i smrve dovoljno da se nemora s njim baviti dugo,znaci jos smrznut se recka!
češnjak...ocistim cijele glavice i stavim ih u one male posudice od tapervera ili u vrecice ali istisnem zrak...jako dugo ostanu svježe ali u frižideru ne u dubokom!
tak izbjegnem ono,ponekad dosadno,guljenje i zifciranje....
inace nemam obicaj spremanja gotove hrane u duboko...ponekad samo juhu,ali golu,bez icega unutra,jer uvijek je puno vise skuham...
naucila me jedna teta,oguli,presjeci na pola i stavi u duboko
puno ce ti ga biti lakse narezati a nece ni suze curiti
uglavnom to mi je stalna koncepcija i kad se primim luka,ocistim jos par glavica,prepolovim ih,stavim u vrecicu i u duboko,ponekad i nasjeckam vise luka pa i njega u vrecicu!
ove polovice luka...cist mrva im treba,prije nego pocnete rezati,da malo otpuste, cak se i smrve dovoljno da se nemora s njim baviti dugo,znaci jos smrznut se recka!
češnjak...ocistim cijele glavice i stavim ih u one male posudice od tapervera ili u vrecice ali istisnem zrak...jako dugo ostanu svježe ali u frižideru ne u dubokom!
tak izbjegnem ono,ponekad dosadno,guljenje i zifciranje....
inace nemam obicaj spremanja gotove hrane u duboko...ponekad samo juhu,ali golu,bez icega unutra,jer uvijek je puno vise skuham...
Razum može zamijeniti gotovo svaki stupanj obrazovanja, ali obrazovanje ne može zamijeniti razum.