BaLConn forum - Registracija

OBAVEZNO PROČITATI PRIJE REGISTRACIJE!!!


1. Registracijom na “BaLConn forum” [ “https://www.balconn.com/forum” ], prihvaćate i sve niže navedene uvjete / pravila.
Ukoliko se ne slažete sa svim dolje navedenim, molimo da se ne registrirate na “BaLConn forum”.


2. Prije registracije na “BaLConn forum” molimo obavezno pročitajte PRAVILA KORIŠTENJA FORUMA
Registracijom potvrđujete da ste pravila pročitali i da ih prihvaćate u potpunosti!

3. Administratori foruma ni na koji način neće ugroziti vašu privatnost, no morate biti svjesni da vaša privatnost ovisi isključivo o KOLIČINI INFORMACIJA koje komunikacijom s ostalim korisnicama SAME O SEBI OTKRIJETE.
Administratori foruma ne mogu biti odgovorni za Vašu privatnu komunikaciju a svaka zloupotreba koja se na forumu pojavi kaznit će se baniranjem.
AKO SE BOJITE ZA SVOJU PRIVATNOST NEMOJTE NA FORUMU OSTAVLJATI NIKAKVE PODATKE (uključujući i putem privatnih poruka).

4. Registrirani korisnici “BaLConn forum-a NE MOGU BRISATI ostavljene postove niti SAMI UGASITI PROFIL
Brisanje profila i uklanjanje postova mogu napraviti samo Administratori i Moderatori na izričit zahtjev i uz relevantne dokaze da je ugrožena privatnost korisnika.
ZAHTJEVI BEZ DOKAZA I ARGUMENATA koji se temelje na privatnim sukobima, svađama, rekla-kazala ili nečijem osobnom dojmu NEĆE BITI UVAŽENI.
Ukoliko niste spremni prihvatiti ovo pravilo - nemojte se registrirati na forum.

5. STROGO JE ZABRANJENO otvaranje duplih profila jer to automatski ukazuje na pokušaj zloupotrebe, te će svaki takav pokušaj biti sankcioniran trajnim udaljavanjem sa foruma svih duplih profila određene korisnice.

6. Namjena “BaLConn forum"-a je prvenstveno pomoć korisnicama u prihvaćanju svoje seksualne orjentacije te prevladavanje društvene diskriminacije kroz druženje i komunikaciju sa ženama sličnog iskustva, stoga je ZABRANJENA svaka zloupotreba foruma u privatne svrhe korisnica ili tumačenje njegove namjene suprotno tumačenju osnivača foruma!

7. Mi na “BaLConn forum”-u ne podnosimo MULJARE. Ovdje se možete družiti, sklapati prijateljstva, komunicirati s drugim korisnicama sukladno pravilima foruma. No, nećemo tolerirati ničije ego-tripove, izazivanje sukoba zbog privatnih netrpeljivosti i podmetanja "bivšim", sadašnjim", "budućim", "trećim" i ostalim curama / ženama.
Stoga ako su Vaše namjere u skladu s točkom 6., a suprotne točki 7., možete nastaviti registraciju. U PROTIVNOM - IDITE NA FACEBOOK!

 
Reputation System ©'