putovanja
- Layla
- penzionerka
- vriskica
- pripravnica
..e ovo me podsjeti na onu od Indexa ..."bacila je sve niz rjeku i pošla u novi svijet" :mrgreen:zujalica wrote: Aaaa....zar se nismo dogovorile PORED rijeke...a ne niz rijeku :mrgreen:
"Kasno je, sjećanja, uzalud se javljate, beskorisne su vaše nemoćne utjehe i podsjećanja na ono što je moglo da bude, jer što nije bilo, nije ni moglo da bude. A uvijek izgleda lijepo ono što se nije ostvarilo."
- Modesty Blaise
- penzionerka
Mislim da Indexi pod "sve" nisu baš podrazumjevali gumenjak.
:mrgreen:
Evo dr. Fit kaže da imaju skaline s kojima se mi koji nemamo pojma možemo lijepo spustit. Možda nam dobri ljudi i daju štapove za bakice pa da se lakše spuštamo?
Ideš Vriskice, ideš. Nema odustajanja.
:mrgreen:
Evo dr. Fit kaže da imaju skaline s kojima se mi koji nemamo pojma možemo lijepo spustit. Možda nam dobri ljudi i daju štapove za bakice pa da se lakše spuštamo?
Ideš Vriskice, ideš. Nema odustajanja.
"Do what you will, this world's a fiction and is made up of contradiction." (William Blake)
- fit
- veslam po kućama - čamac nosim sa sobom
- zujalica
- penzionerka
- Layla
- penzionerka
- vriskica
- pripravnica
...ove fotke naprosto mame ..nema odustajanja :mrgreen: a štapove za bakice već imam pa pun pogodak :mrgreen:
"Kasno je, sjećanja, uzalud se javljate, beskorisne su vaše nemoćne utjehe i podsjećanja na ono što je moglo da bude, jer što nije bilo, nije ni moglo da bude. A uvijek izgleda lijepo ono što se nije ostvarilo."
-
- penzionerka
-
- duša
Kao glasnogovornica od Fit (koja trenutno lista sportski magazin i bira nove krpice koje izgledaju kao da se sprema na osvajanje Mount Everest-a) mogu dati sluzbeni odgovor. Dakle niz Zrmanju se spusta iskljucivo s vodicem.Kada je visi vodostaj moze se ici gumenjacima (to je tzv.rafting) a kajaci idu kad je nizi vodostaj. Medjutim Fit prporuca spustanje niz rijeku u kajacima i za vrijeme viseg vodostaja kako bi se u potpunosti dozivjela snaga rijeke i imao puni dozivljaj turbulencije.Sve u svemu ako Fit vodi akciju svi zivoti su u opasnosti jer je zena spremna na rizike i to smatra dozivljajem! :twisted: Ako organizira nesto tako opasno ja sam in!
pas, pseto, pasetina
- zujalica
- penzionerka
:mrgreen: :mrgreen:ixia wrote: Medjutim Fit prporuca spustanje niz rijeku u kajacima i za vrijeme viseg vodostaja kako bi se u potpunosti dozivjela snaga rijeke i imao puni dozivljaj turbulencije.
.... ja sam in!
Ova riječ turbulencija mi je tak uzbudljiva da sam i ja in!!
Ima rijeka da doživi našu snagu :mrgreen:
Svaka je ljubav ista,osim one prave....
- vriskica
- pripravnica
,,ovo fakat postaje sve opasnije i opasnije ..balconke u pohod na Zrmanju ...to ga dođe nešto ko igmanski marš :mrgreen:
- Modesty Blaise
- penzionerka
-
- duša
- Modesty Blaise
- penzionerka
- mudroslava
- Dr. SEXpertica
fit wrote:
kaj velite?
a) Slika 1&2: kak se do tu dođe autom?
b) Slika 3: tko gradi kamine s tom pozadinom? Naručila bih si jedan...
c) Turbolencije me ne zanimaju, s njima živim...
My body is not a temple
It's an amusement park
It's not a side effects of the cocaine...
They tried to make me go to rehab
I said no, no, no.
It's an amusement park
It's not a side effects of the cocaine...
They tried to make me go to rehab
I said no, no, no.
- fit
- fit
- cube
- penzionerka
Re: putovanja
Bizovacke toplice? Iskustva? Fajn ili da okrenem gdje na drugu stranu?
Imam jako kratak odmor doma u februaru, pa bih s dragom da iskoristim nesto blizu. Kakva su iskustva?
Imam jako kratak odmor doma u februaru, pa bih s dragom da iskoristim nesto blizu. Kakva su iskustva?
*CAUTION: Spending more then a few minutes with me could lead to a VERY serious addiction
- Bubble
- penzionerka
Ja bi malo do Sarajeva...blizu je, planiram otici a nikako da odem
Sada znam i čemu služi zdjela!
- evaluna
- na vrhuncu
ja odoh u Moskvu
volim putovati u na urbana ili poluurbana mjesta
upoznavanje ljudi, obicaja, kultura
volim
opustanje i benigne setnje novim ulicama bez posebne svrhe i cilja
volim europu vise nego daleka putovanja
mislim da je za jedan zivot niscrpna
.
volim putovati u na urbana ili poluurbana mjesta
upoznavanje ljudi, obicaja, kultura
volim
opustanje i benigne setnje novim ulicama bez posebne svrhe i cilja
volim europu vise nego daleka putovanja
mislim da je za jedan zivot niscrpna
.
- Dodir_Svile
- butch Barbie
- la pittura
- penzionerka
ovako...ukrcate se na plovni objekt nebitna veličina, uslovi za život i sl., npr. na pelješcu. sa vama je vedra ekipa. u plovilu su gajbe pića i cigare u velikim količinama, ostalo po izboru putnika. dogovorite se da je vaš cilj npr. portorož ali bez ucrtane rute. krenete u tom pravcu. usput se zaustavljate u svim mjestima koja vam se svide. najbolje u malim nenapadnutim. tu je stanovništvo ako ga ima raspoloženo za komunikaciju, zabavni su, opušteni i ne gledaju vas kroz imati znači biti. i tako do cilja. ako ne stignete do portoroža nema veze. postoji i drugi put. a ako stignete onda obavezno svratite prvo u ljupki piran . i čuvajte se pirana.
led, 'lad i di-s'-cipli-na gradele
- dalloway
- penzionerka
la p. opet si bila u skitnji !
Ne blistam jer sam tako izabrala. Ne šepurim se jer volim tajne. Smijem se jer sam sretno biće. Kad šutim sa sobom se sastajem u tamnim hodnicima sebe i tada bi se trebala najviše bojati jer nagovorim se na svakojake bezobrazluke. Na sebe sam slaba.
- la pittura
- penzionerka
- Instinct
- World of palpitation.
Volim mjesta sa lijepom arhitekturom,dugom i zanimljivom povijesti i nekim općenito interesantnim činjenicama/posebnostima.
Lagala bih kada bih rekla da više volim boraviti u šatoru okružena sa 404320 kukaca i ostalih životinja,bez mogućnosti normalnog tuširanja i slično-komformist sam i definitivno više volim lijepe hotele sa full uslugom. Ne smatram to snobovskim već samo osobnim odabirom. Sasvim su mi jasni i ljudi koji više vole kampiranje-svakome njegovo. Bitno mi je da grad/država koje posjećujem imaju ono nešto što me može očarati i "natjerati" da ih ponovno posjetim.
Lagala bih kada bih rekla da više volim boraviti u šatoru okružena sa 404320 kukaca i ostalih životinja,bez mogućnosti normalnog tuširanja i slično-komformist sam i definitivno više volim lijepe hotele sa full uslugom. Ne smatram to snobovskim već samo osobnim odabirom. Sasvim su mi jasni i ljudi koji više vole kampiranje-svakome njegovo. Bitno mi je da grad/država koje posjećujem imaju ono nešto što me može očarati i "natjerati" da ih ponovno posjetim.
"Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
Sa mnom je čudno čak i umrijeti, jer ja se ne završavam. "
Sa mnom je čudno čak i umrijeti, jer ja se ne završavam. "