imala sam inspiraciju i fino sam iscrtala nesto na noktima, pa sam pogledala ovdje dal postoji ikakva tema o tome, al nisam nasla (ako postoji uputite me molim vas...), pa kako se bas i ne sminkam, lakiranje noktiju mi jedino sto bas volim...
pogotovo kad mi nokti narastu, pa su neke srednje duzine, ne predugi da zapinju, vec meni su taman...
dal lakirate nokte, imate svoje ili umjetne, koje boje volite itd... ajmo se malo o tome raspisat...
"Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
nisam osoba od šminkanja,al zato volim lakirati nokte. Doduše sve nijanse plave su kod mene opticaju i đe đe koja ljubičasta. Crvene i roze tonove ne posjedujem.
Uglavnom su samo uredno posječeni. Ponekad lakiram u crveno.
Ne pada mi na pamet da idem kod manikira da mi oni nešto prčkaju oko mojih nokatnih ploča.
Na francuski manikir bacam prezrive poglede bez suzdržavanja, kao i na vještačke.
Kad neka kokošketina sa noktešinama od pola cm viška ljušti lak sa njihovih ivica preda mnom, stvara mi se slika u glavi kako joj otklanjam satarom iste te nokte sa sve distalnim falangama, uz poklič:"Žurka, bejbe, žurka!"
lakiram kad uhvatim vremena,volje i laka obično koristim tamnocrveni ili prozirni. mada ni crveni nije loš,dapače nekad sam puštala nokte na nekih 2mm, danas režem jednom tjedno, neda mi ih se čačkat i 'mazit' toliko.
i imala sam 2 godine fazu kad sam nokat na malom prstu desne ruke puštala do iznemoglosti
You only live once? False. You live everyday. You only die once.
Prije sam puno više lakirala nego sad, ne volim ništa crtati po noktima ali volim da su neobičnih boja i neke srednje dužine. Ljeti plavi, narančasti, rozi, žuti, a zimi crveni, crni srebrni itd.
najcesce imam bezbojan lak, pogotovo ako su kraci mi nokti, nikad nisam isla na manikuru nit ne namjeravam... imam perioda kad stalno mijenjam lakove i bas lakiram nokte pa pocnem crtat po njima, ovo ljeto sam nosila plave, zelene, zute, (uglavnom sve nijanse plave), dosta florescentne boje... sad sam na vise jesenskim bojama, neutralnim, ili bez laka...
"Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
Uvijek su mi nalakirani, prirodni, 2-3mm dugi,..koristim uglavnom nude nijanse: svijetloroza, boja pudera i sl.
Na nogama ne lakiram zimi da se oporave jer čim svane sunce idu u bordo, tamnocrvenu..eventualno na GO stavim rozi i pustim nokte na rukama..
Pa su jedan dan rozi, pa crveni, pa šljokičasti ..
My soul was removed to make room for all this sarcasm.