volite li ih?
Mjuzikli
- la pittura
- penzionerka
Re: Mjuzikli
ne volim ih. dosadni su mi. nerviraju me. kao klinku me je smorio "moje pjesme moji snovi" i otad nemam volje za njih.
Kabare mi je u kategoriji "omiljen film" i ne smatram ga mjuziklom, kao ni kosu.
Kabare mi je u kategoriji "omiljen film" i ne smatram ga mjuziklom, kao ni kosu.
led, 'lad i di-s'-cipli-na gradele
- djurdja
- trabl babl
- Aryanim
- Alea iacta est!
Re: Mjuzikli
volim ih al ih nisam dugo gledala...
npr. moulan rouge, Annie, Bal na vodi, Neki to vole vruce, hajde da se volimo... ima ih, mogla bi se podsjetit...
e ovo mi nekako bas u lijepom sjecanju ostao film... ko bajka...
meni najdrazi film kad sam bila mala, al i dalje ga obozavam pogledat, mama mi rekla jednom (nedavno) da sam se na neki nacim poistovjetila izgleda sa Annie... sve pjesme znam...
npr. moulan rouge, Annie, Bal na vodi, Neki to vole vruce, hajde da se volimo... ima ih, mogla bi se podsjetit...
e ovo mi nekako bas u lijepom sjecanju ostao film... ko bajka...
meni najdrazi film kad sam bila mala, al i dalje ga obozavam pogledat, mama mi rekla jednom (nedavno) da sam se na neki nacim poistovjetila izgleda sa Annie... sve pjesme znam...
"Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."