Ispočetka, 90-ih, mi je išao na živce jer sam ga izjednačavala sa famom oko Titanica (ni danas ne shvaćam zašto je taj film bio toliko uspješan, osim što je uloženo brdo love u nj i ima super glum. izvebe K. Winslet i K. Bates) i Romea & Julie..iako sam generalno znala da je dobar glumac zbog uloge u filmu This Boy's Life s Robert De Nirom
(http://www.imdb.com/title/tt0108330/" onclick="window.open(this.href);return false;), ali sam pretpostavljala da će ga fama i Hollywood potisnuti u kategoriju ljepuškastih glumaca za jedan žanr i da će tako ostati.
Onda sam vidjela What's eating Gilber Grape (http://www.imdb.com/title/tt0108550/" onclick="window.open(this.href);return false;) gdje je ukrao prostor J. Deppu i pomislila da je to jedna od najboljih glumačkih izvedbi što sam vidjela, no šteta što je karijera krenula u drugom smjeru (obzirom da su Titanic i R&J su snimljeni poslije ova dva gore spomenuta filma, kao i poslije Dnevnik jednog košarkaša).
I onda je došla 2002. i 'Catch Me If You Can' i otad držim da je jedan od najboljih glumaca koje sam gledala na ekranu sa odličnim smislom sa izbor filmova.
Uskoro u kina dolazi Inception za kojeg su kritike već fantastične, a za Di Caprija tvrde da mu je to uloga života.
So, da l' ga volite gledati i koja mu je najbolja uloga ili vama najdraži film?
Leonardo Di Caprio
- Andain
- .
Leonardo Di Caprio
''Reason is not automatic. Those who deny it cannot be conquered by it. Do not count on them. Leave them alone.'' Ayn Rand
-
- pripravnica
Re: Leonardo Di Caprio
Ja se isto radujem Inceptionu. Trailer mi se sviđa.
Osobno me oduševio u Revolutionary Road. Dođe mi da se rasplačem sad samo kad se sjetim tog filma. Tu sam se uvjerila da je fabolous glumac.
:odlaziukutplakati:
Osobno me oduševio u Revolutionary Road. Dođe mi da se rasplačem sad samo kad se sjetim tog filma. Tu sam se uvjerila da je fabolous glumac.
:odlaziukutplakati:
-
- Fuga Y Misterio
Ne, nekako ga ne volim. Nema mi dobar gard, jezik mu nešto kovitla. I izbjegavam ga.
Nisam ga ni pretjerano pratila, svega par filmova pogledala.
U Shutteru mi se svidio, tj. nije me nervirao.
I tako to
Nisam ga ni pretjerano pratila, svega par filmova pogledala.
U Shutteru mi se svidio, tj. nije me nervirao.
I tako to
Nikad kao Bane!
- Andain
- .
''Reason is not automatic. Those who deny it cannot be conquered by it. Do not count on them. Leave them alone.'' Ayn Rand