uz trku taxi-jem da dograbimo kartu dok ona zvoca kako mrzi da na bilo sto kasni(dok se meni jebe za sve) a posebno za jasmilu i njen film...i vidovito joj objasnjavam da ce film garant biti sranje-u prevodu glup...
dolazimo kod simpa tete da kupimo karte, naravno jeka sve kulturno a ja idalje dobacivam i kazem ova djevojka je najbolje to ce mo vidjeti u ovom kinu veceras...

dok me jeka presjeca pogledom

jeka kao zahvalna i kulturna kaze molim vas bilo kakve...
a ja kazem takvo mjesto nam i treba, i uz karte kucajte i kondome onda ova moja je spremna sve da plati...
i naravno teta mi opet uputi ogroman smijesak koji se pretvori u smijeh...i kazem teti da bih jos nesto rekla al nesmijem... i krenemo....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa filmaaaaa bozeeeeeeeee mooooooooooooooooj

nakon 15 min. sam pocela da ubacujem komentare, koje su naravno mogli cuti bar u tri reda....

citav film ima 20 recenica od svih glumaca zajedno,
u jednom momentu sam mislila da je gluhonijemi film , jebem ti....
napokon stigne kraj , svi ustaju ja sjedim i pitam se jel ovo kraj...
i cujem grohotan smijeh djevojaka u nasem redu koje se vise nisu mogle suzdrzavati...
na izlazu ih opet sretnem i one se opet podju smijati uz komentar "evo je" tj. mene

i kazem jeki : mešcini duso da je ovim djevojkama najbolje u ovom filmu to sto su sjedile uz mene
E drage moje il ja nemam pojma o toj sedmoj il kojoj vec po redu umjetnosti il je film govno