odlican je..pomalo mracan, nestereotipan i najbitnije nekomercijalan..bas je po mom ukusu..dalloway wrote:i ovaj..čini se zanimljivDora wrote:

odlican je..pomalo mracan, nestereotipan i najbitnije nekomercijalan..bas je po mom ukusu..dalloway wrote:i ovaj..čini se zanimljivDora wrote:
pa gledaj ga..dopao bi ti se..dalloway wrote:čuj...ima i komercijalnih filmova koji su odlični...ja bih stavila akcent na nesterotipan,takvi me zanimaju bez obzira na žanr
pa budem,a vidjet ćemo jel ti intuicija dobra...Dora wrote:pa gledaj ga..dopao bi ti se..dalloway wrote:čuj...ima i komercijalnih filmova koji su odlični...ja bih stavila akcent na nesterotipan,takvi me zanimaju bez obzira na žanr
da, u pravilu je tako...ekranizacija nas ograničava za razliku od knjige...iako je zanimljivo pogledati film nakon knjige i usporediti svoj doživljaj i maštu s onim na filmuDora wrote:dobra ekranizacija..mada je knjiga bolja..kao i uvijek..dalloway wrote:ja sad stavila skidati...baš me zanima kako su prenijeli knjigu na veliko platno...
dabl grejt