Odličan

Velika al Mala wrote:Mene je strah gledat al gledam, u društvu naravno al nekak su mi svi onak.. bzvz.. Neki ok koji se sjećam su mi descent, rec, eden lake, pet sematary, paranormal activity, omen, saw prva dva.. iako smatram da sam ih pogledala previše pa više ni ne znam kaj sam gledala.. zombiji mi i nisu nešt i i da nikad neću zaboravit bug, koji je to hororo da i hostel
i par jako zabavnih
onda ih gledaj sa nekim ko ce te poslije utjesit i lagano odvuc misli od filma...Instinct wrote:Ne gledam horor nikad sama. Osim kad sam mazohist.
Uglavnom nakon njih imam halucinacije i ružne snove. :malodijete:
Ja još uvijek imam problema zaspat ako odem spavat 5 do 3, onak počekam da je oko pol 4 za lakši san... od paranormalnih aktivnostiMegain Fame wrote:Velika al Mala wrote:Mene je strah gledat al gledam, u društvu naravno al nekak su mi svi onak.. bzvz.. Neki ok koji se sjećam su mi descent, rec, eden lake, pet sematary, paranormal activity, omen, saw prva dva.. iako smatram da sam ih pogledala previše pa više ni ne znam kaj sam gledala.. zombiji mi i nisu nešt i i da nikad neću zaboravit bug, koji je to hororo da i hostel
i par jako zabavnih
![]()
zakon horori.
A ne znam, svakom nešto drugo.. onaj filing 03:00 su sad će se nešt desit i onda čekaš šta :D :Dzmaj wrote:a šta vam je to strašno u Paranormalnim?
Osim što je strašno dosadan i predvidljiv?
Velika al Mala wrote:A ne znam, svakom nešto drugo.. onaj filing 03:00 su sad će se nešt desit i onda čekaš šta :D :Dzmaj wrote:a šta vam je to strašno u Paranormalnim?
Osim što je strašno dosadan i predvidljiv?
iz nekog razloga sam se sad sjetila onog tipa koji u Titaniku padne s palube, odvali se u propeler i onako se rotira u more. umirem od smijeha svaki put na taj dio.Dodir_Svile wrote:meni je strasna scena bila ono kad ona sjedi ispred kuce na klupi a on ide prema njoj jer sam ocekivala da ce se ona okrenuti i nece imati lice ili tako nesto. kad ono, pih..
ali najbolji dio mi je kad je to nesto povuce s kreveta, pa opizdi glavom o pod.
od njih cu zaspat...djurdja wrote:pa recimo mozes gledati sjednice sabora, suceljavanja, predizbornu kampanju i tak...