elizabetinsko dobahonky wrote:Mislim da bi to bilo sve nešto uglađeno, sofisticirano... Možda neka kostimografirana drama smještena u elizabetinsko doba?

ja zahtijevna !?

ajd,taj njemački s ribaricama se čini relativno ok,bar po traileru

elizabetinsko dobahonky wrote:Mislim da bi to bilo sve nešto uglađeno, sofisticirano... Možda neka kostimografirana drama smještena u elizabetinsko doba?
inula,taj mi je film okinula wrote:Room in Rome, divan film.. nekako je kompletan, odlicna muzika, gluma, fotografija, scenario.. iako je bez uobicajene filmske dinamike..
mozda i najbolji "lez" film koji sam odgledala..
http://www.filmovizija.com/strani-film/ ... c2fb3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prestani. Jednostavno prestani.dalloway wrote:inula wrote: inula,taj mi je film okdobro,imam jednu sitnu zamjerku,ali nije bitno
takva je sudbina nas genijalacahonky wrote:Prestani. Jednostavno prestani.dalloway wrote:inula wrote: inula,taj mi je film okdobro,imam jednu sitnu zamjerku,ali nije bitno
Izludila bi me takva koprodukcija, malo bi te trpila, a onda sterala u p.m. i ošla ća.![]()
dalloway wrote:inula,taj mi je film okinula wrote:Room in Rome, divan film.. nekako je kompletan, odlicna muzika, gluma, fotografija, scenario.. iako je bez uobicajene filmske dinamike..
mozda i najbolji "lez" film koji sam odgledala..
http://www.filmovizija.com/strani-film/ ... c2fb3.html" onclick="window.open(this.href);return false;dobro,imam jednu sitnu zamjerku,ali nije bitno
znala sam i nadala se da ćeš se javiti jer imam osjećaj da si ti to sve gledaladalloway wrote:jesam,i mogu ti ga preporučitiza filmove takve tematike,jedan od boljih,a i novijih
film je zanimljiv i iz tog razloga,što ima poveznicu s temama koje si nedavno postala...daleka wrote:znala sam i nadala se da ćeš se javiti jer imam osjećaj da si ti to sve gledaladalloway wrote:jesam,i mogu ti ga preporučitiza filmove takve tematike,jedan od boljih,a i novijih
hvala ti puno
odmah ga idem skidati
dadalloway wrote:film je zanimljiv i iz tog razloga,što ima poveznicu s temama koje si nedavno postala...daleka wrote:znala sam i nadala se da ćeš se javiti jer imam osjećaj da si ti to sve gledaladalloway wrote:jesam,i mogu ti ga preporučitiza filmove takve tematike,jedan od boljih,a i novijih
hvala ti puno
odmah ga idem skidati
Aa, to je trailer za "Concussion", nisam skužila. Ima zanimljivu premisu i čini se ok.dalloway wrote:
nisam gledala.
koji je to? zakaj ja ne mogu nac nikakav foršpan za taj tvoj filmhonky wrote:Ipak, ja se najviše veselim "Before Midnight".
filma, pa nerealan !?evaluna wrote:da, bas u red, he
U Room in Rome mi je neslušljiv onaj turistički engleski cijelo vrijme, da su makar pricale ruski ili spanjolski bilo bi puno prirodnje.
ali tako rade za dosta filmova..
istina, ma nije previse Sf, ali je malo nerealan..
ali opet ok, sex, fotografija, scena, pristojno, ali sve u svemu opet daleko da je to neki film da sad moram izdvojiti,,,ali makar j e gledljiv, pogotovo kada nista ne pricaju