Najdraži/najbolji film lezbijske
- Leelou
- studentica
Najdraži/najbolji film lezbijske
tematike. Bilo bi lijepo i kad bi rekli zašto je taj baš taj....
Piše lijevo...
- Taneel
- osnovnoskolka
Fine Mrtve Djevojke
mislim da dosta realno prikazuje probleme prihvacanja gay osoba u hrvatskoj...plus ljubav izmedju Ive i marije :sweet:
plus prvi film gay tematike koji sam pogledala pa sam nekako sentimentalno vezana uz njega... :sramise:
/aaahhh taj Matanic/
Loving Annabelle - zadnji koji sam pogledala... dojmio me se...
ucenik - profesor thing....kind of zanimljivo...[/b]
mislim da dosta realno prikazuje probleme prihvacanja gay osoba u hrvatskoj...plus ljubav izmedju Ive i marije :sweet:
plus prvi film gay tematike koji sam pogledala pa sam nekako sentimentalno vezana uz njega... :sramise:
/aaahhh taj Matanic/
"...happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open..."
- Leelou
- studentica
Oba imaju tužan kraj....Taneel wrote:Fine Mrtve Djevojke![]()
/aaahhh taj Matanic/
Ja mrzim štumfove. I lezbo filmove s tužnim krajem.
Ali, su oba dobri filmovi. Matanić je malo više dobar od ovog dobrog, ali never the less.
Piše lijevo...
- Nikki Wade
- pripravnica
- Leelou
- studentica
- Taneel
- osnovnoskolka
aaaaaa daaaa "Saving Face" 8:)
LooL zgodan filmic... Doktorica & plesacica thing... :sweet:
Zapravo je kind of funny... konzervativna familija one doktorice/kirurginje or something like that... stara ostala trudna without muza, kcer koja je gay....
LooL zgodan filmic... Doktorica & plesacica thing... :sweet:
Zapravo je kind of funny... konzervativna familija one doktorice/kirurginje or something like that... stara ostala trudna without muza, kcer koja je gay....

"...happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open..."
- alex 2
- litlle blue alien
- micka
- vječno nedonošče
- Nikki Wade
- pripravnica
- sunflower
- V is 4 vagina
"Itty Bitty Titty Committee"
http://www.afterellen.com/movies/2007/5/ittybitty
jbg, "profesionalna" & muzicka deformacija
http://www.afterellen.com/movies/2007/5/ittybitty
jbg, "profesionalna" & muzicka deformacija

I like the innocent type/Deer in the headlight/Rocking me all night/Flexing her might/Doing it righ/Keeping me tight/Takin a bite out of the Peach tonite
- Nikki Wade
- pripravnica
- Aden56
- peder na balkonu
Mislim da sam gledo taj film, ali davvnoooo. Jel u tom filmu lik proba silovat curu u nekom vagonuTaneel wrote:Fine Mrtve Djevojke![]()
[/b]

If you have a dream, don't wait. Act!. One of life's little rules. Got it memorized?
- Aden56
- peder na balkonu
- alex 2
- litlle blue alien
- Dodir_Svile
- butch Barbie
- Leelou
- studentica
- Dodir_Svile
- butch Barbie
- Leelou
- studentica
- alex 2
- litlle blue alien
Bas su slatki , stvarno steta sto je brandon umro , bas su lijepi parDodir_Svile wrote:boys don't cry je skoro u potpunosti istinit. nazalost.
Mene taj film uzasno pogodio , pogodio bi me i da je bio izmisljotina ali kad ovako znas da je istinit onda ga je bas grozno gledat , gledas ga radi neke znatizelje neke zelje da pogledas tu jednu surovu pricu a zapravo stalno ti je tesko to pratit i najradije bi uletio u film i spasio brandona , zalosno je sto ima ovakvih događaja i sto ce ljudi cut za te osobe zbog tragedije koju su dozivjeli a ne zbog toga jer su uspijeli u zivotu
tragicno je prekinut jedan zivot radi mrznje , uzasno a jos gore je i to sta i nije takav slucaj jedini u americi , ima ih jos , ima ih puno jos
npr ovaj
http://en.wikipedia.org/wiki/Gwen_Araujo
- Dodir_Svile
- butch Barbie
pa i nije lezbijski jer brandon nije lezbijka, ali isto tako girl,interrupted nije lezbijski a meni je totalno lezbast i smatram ga lezbijskim filmom.Leelou wrote:Sve stoji, ali ipak mislim da film ne upada strogo u kategoriju filmova lezbijske tematike....Dodir_Svile wrote:we're talking nebraska here...kod njih vrijeme prolazi sporo ko na balkanu otprilike...
Blizak joj je, ali...
The rockstar hands of a big butch dyke.
- piz_darija
- Pizda_rija
- dalloway
- penzionerka
"Portrait of a marriage"...BBC-1900g.priča o braku između spisateljice i aristokratkinje Vite Sackville-West i njenog muža..oboje su privlačile osobe istog spola..Vita je poznata i po vezi s Wirginiom Wolf,ali ovdje se prikazuje njena ljubav i veza s prijateljicom iz djetinjstva...
:tu:
Ne blistam jer sam tako izabrala. Ne šepurim se jer volim tajne. Smijem se jer sam sretno biće. Kad šutim sa sobom se sastajem u tamnim hodnicima sebe i tada bi se trebala najviše bojati jer nagovorim se na svakojake bezobrazluke. Na sebe sam slaba.
- ow
- forska nevista (jede blitvu)
Re:
to je mini serija (gledale ju Chanel i ja za vrijeme rata na BG2) i fantasticna je.dalloway wrote:"Portrait of a marriage"...BBC-1900g.priča o braku između spisateljice i aristokratkinje Vite Sackville-West i njenog muža..oboje su privlačile osobe istog spola..Vita je poznata i po vezi s Wirginiom Wolf,ali ovdje se prikazuje njena ljubav i veza s prijateljicom iz djetinjstva...
U ono doba (zima 91/92) nikako mi nije bilo jasno kako je takva serija dosla uopce na regularnu TV. Kako smo stalno bili u podrumu nije bilo uputno gledati je dolje pred svima (sto zbog tematike sto zbog dozivljavanja TV BG2 kao neprijateljske TV) pa smo Chan i ja svaki dan reskirale boravak u stanu da bi smo je odgledali.
Zahvaljujuci blagodeti interneta dokopala sam je se prije 2 - 3 godine. I sad imam na DVD-u
nedodirljiva wrote:ti mater kaj sam bedasta.. vec sam htela napisat kak me nervira kak nis ne kuzim procitat tu na blc.. a kad meni ono u profilu izabran albanski jezik.. bog te ubio.. koji sam ja bedak..
- Andain
- .
Re: Najdraži/najbolji film lezbijske
Fucking Amal:)
''Reason is not automatic. Those who deny it cannot be conquered by it. Do not count on them. Leave them alone.'' Ayn Rand
- malena8
- Boja u sistemu ovisna o Suncu
Re:
Jedini kojeg sam pogledala takve tematike, mislim i bzvz mi je :mrgreen:Taneel wrote: Loving Annabelle - zadnji koji sam pogledala... dojmio me se...
- Дaни су kaдa сe kидa биjeли пaпир нa maлeнe komaдићe и oсjeћa вeлиka пotрeбa зa mирom.