L Word
-
- nedonošče
- Dodir_Svile
- butch Barbie
-
- zna puno o kamenolomima
-
- rostiljam u "Zenici".....
A ne znam,... Tina djeluje kao neko s kim bi mogao provesti zivot... bas kako je opisaste... zrela, smirena, pojam monogama :bgg:
Marina mi je od pocetka bila naj naj naj,... onaj naglasak, malo na francuski, mal na talijanski,... pogled i uopce oci, pored svega toga stav i nastup. Marina kao lik, hmmmm,... u pocetku djeluje apsolutno samouvjereno, kao lik koji zna sta hoce i kako da dodje do toga stto hoce. Kazem, na pocetku. Cim se pojavljuje Francesca, sve to pada u vodu. Isti pristup dvjema djevojkama,... to sto je izgubila svoje JA u vezi u kojoj je, meni je licno nju spustila daleko nize od onoga gdje je bila dok sam gledala prve epizode serije. U sustini, zena laznog samopouzdanja.
Dana,... smotana i simpaticna,... lose procjenjuje karaktere... presmotana i neodlucna. (u sustini nisam ni ja bolja ako cemo iskreno). Kada je ona u pitanu, pogotov one prve epizode,... licno ne bih nikada imala zivace petljati se s takvom curom...
Bette - previse mi se ponasala pokroviteljski i to mi je smetalo. Imala sam osjecaj da ona u svemu vodi glavnu rijec,... i tak,.. uvijek prezauzeta,... brrr,... osoba koja puca...
Alice - preslatka je, kjut totalno
Shane - e ona ima ono nesto sto privlaci paznju,...
Lisa mi je najjaci lik u seriji,... komila sam joj-mu se od smijeha :bgg:
Sve u svemu,... jedva cekam drugu sezonu...
Marina mi je od pocetka bila naj naj naj,... onaj naglasak, malo na francuski, mal na talijanski,... pogled i uopce oci, pored svega toga stav i nastup. Marina kao lik, hmmmm,... u pocetku djeluje apsolutno samouvjereno, kao lik koji zna sta hoce i kako da dodje do toga stto hoce. Kazem, na pocetku. Cim se pojavljuje Francesca, sve to pada u vodu. Isti pristup dvjema djevojkama,... to sto je izgubila svoje JA u vezi u kojoj je, meni je licno nju spustila daleko nize od onoga gdje je bila dok sam gledala prve epizode serije. U sustini, zena laznog samopouzdanja.
Dana,... smotana i simpaticna,... lose procjenjuje karaktere... presmotana i neodlucna. (u sustini nisam ni ja bolja ako cemo iskreno). Kada je ona u pitanu, pogotov one prve epizode,... licno ne bih nikada imala zivace petljati se s takvom curom...
Bette - previse mi se ponasala pokroviteljski i to mi je smetalo. Imala sam osjecaj da ona u svemu vodi glavnu rijec,... i tak,.. uvijek prezauzeta,... brrr,... osoba koja puca...
Alice - preslatka je, kjut totalno
Shane - e ona ima ono nesto sto privlaci paznju,...
Lisa mi je najjaci lik u seriji,... komila sam joj-mu se od smijeha :bgg:
Sve u svemu,... jedva cekam drugu sezonu...
-
-
- Hidden_soul
- The root of all evil
- Dodir_Svile
- butch Barbie
-
Men J.Lo lici na traktor, a Jen Beals na kombajn.
Hmmm,... i J.Lo i Jen Beals su ljudska bica, zene.
I traktor i kombajn su masine za zemljoradnju bilo da koriste naftu, bezolovni benzin, neki drug benzin ili da piče na ąpiritus.
Iz navedenih 'konkluzija' izvodim 'zakljucak' da postoji mogucnost da pomenute dame covjekolika izgleda LIČE!
well, uhm...
am I drunk?
Hmmm,... i J.Lo i Jen Beals su ljudska bica, zene.
I traktor i kombajn su masine za zemljoradnju bilo da koriste naftu, bezolovni benzin, neki drug benzin ili da piče na ąpiritus.
Iz navedenih 'konkluzija' izvodim 'zakljucak' da postoji mogucnost da pomenute dame covjekolika izgleda LIČE!
well, uhm...
am I drunk?
- daleka
- penzionerka
Re: L Word
Ja sam očito jedina koja nije pogledala L Word :(
A imam žarku želju
Stoga vas molim pomoć. Naime ako znate gdje bi se serija mogla skinuti, bila bih vam zahvalna da stavite link.
Ili možda neka od vas ima seriju na DVD-u ili na USB-u, a nalazi se u Zagreb i
naravno voljna ju je posuditi ...
U svakom slučaju sve vrste pomoći su dobrodošle
A imam žarku želju
Stoga vas molim pomoć. Naime ako znate gdje bi se serija mogla skinuti, bila bih vam zahvalna da stavite link.
Da odustanem ?!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
- Instinct
- World of palpitation.
Ja ću ti spržiti prvu sezonu kad mi napraviš muffine od višnje. A obzirom da sam na dijeti dobit ćeš L Word u 7.mjesecu.daleka wrote:Ja sam očito jedina koja nije pogledala L Word :(
A imam žarku želju
"Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
Sa mnom je čudno čak i umrijeti, jer ja se ne završavam. "
- daleka
- penzionerka
tebe tvoji muffini čekaju još od onog petka kad si sa hellen i fit haračila po gradu, a ja vas eto još čekam na glavnom
Da odustanem ?!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
- Instinct
- World of palpitation.
Da si ih tad donijela meni ne bi ostao nijedan.daleka wrote:tebe tvoji muffini čekaju još od onog petka kad si sa hellen i fit haračila po gradu, a ja vas eto još čekam na glavnom
"Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
- daleka
- penzionerka
Kako god bilo, nemoj mi zachatavti temu. Sad moram sve nanovo
Dakle ovako, pošto se ins ugurala jer koristi sve kako bi se domogla hrane, a kao na dijeti je (btw ta je cijeli život na dijeti ) ponavljam slučaj :
A imam žarku želju
Dakle ovako, pošto se ins ugurala jer koristi sve kako bi se domogla hrane, a kao na dijeti je (btw ta je cijeli život na dijeti ) ponavljam slučaj :
A imam žarku želju
Da odustanem ?!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
- honky
- sous chef
To ti je gay verzija Disneyevih bajki, daleka.
Sa kat.ph se brzo skida, koliko me sjećanje služi, brže ti ide skidanje sezone po sezonu.
1: http://kat.ph/the-real-l-word-the-compl ... 01761.html
2. http://kat.ph/the-l-word-season-2-gremster-t736692.html
Dosta ti je to, za početak. Kad završiš s tim, u tražilicu ukucaj "the l word season 3/4/5/6", i pazi da slučajno ne klikneš "The Real L Word", e to je tek treš na tisućitu.
Sa kat.ph se brzo skida, koliko me sjećanje služi, brže ti ide skidanje sezone po sezonu.
1: http://kat.ph/the-real-l-word-the-compl ... 01761.html
2. http://kat.ph/the-l-word-season-2-gremster-t736692.html
Dosta ti je to, za početak. Kad završiš s tim, u tražilicu ukucaj "the l word season 3/4/5/6", i pazi da slučajno ne klikneš "The Real L Word", e to je tek treš na tisućitu.
“You said, 'They’re harmless dreamers and they’re loved by the people.' 'What,' I asked you, 'is harmless about a dreamer, and what,' I asked you, 'is harmless about the love of the people?"
- Aryanim
- Alea iacta est!
mislim da imam negdje na dvd-ima sve sezone, isto posudene bile...
al eto honky rjesava... na torent upises kaj trebas i eto, nades sve sezone...
al eto honky rjesava... na torent upises kaj trebas i eto, nades sve sezone...
"Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
- daleka
- penzionerka
honky a kaj mogu kad volim bajke . vjerujem u njihhonky wrote:To ti je gay verzija Disneyevih bajki, daleka.
i hvala ti puno na linku
ary hvala i tebi
Da odustanem ?!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
- Jarac
- penzionerka
mogla bi si i ja skinut l word
loši dani dolaze.
loši dani dolaze sve češće.
sedimo i čekamo, misleći:
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
loši dani dolaze sve češće.
sedimo i čekamo, misleći:
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
- Wini
- srednjoskolka
Malo svrljam po forumu i ugledah ovu temu...sjetih se da sam davno gledala ovu seriju i da bih voljela ponovno da je pogledam, mozda download-ujem...ako neko ima link bilo bi super da ga podijeli Hvalaaaaa :-*
- daleka
- penzionerka
Wini evo klikni ovdje i naći ćeš sve sezone Ja se upravo trujem njima. Već sam na 4toj
Da odustanem ?!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
Ne !!! Ne stoji mi !!!
- Wini
- srednjoskolka
Hvala Daleka bas si
nekada sam ih sve pregledala i bas bila navucena a onda sam se nekako skinula...pa reko' mogla bih ponovo da sve pregledam...totalno su mi cool
nekada sam ih sve pregledala i bas bila navucena a onda sam se nekako skinula...pa reko' mogla bih ponovo da sve pregledam...totalno su mi cool
- Wini
- srednjoskolka
Daleka jesi se registrovala??? Malo mi je cudno da mi traze broj kreditne kartice radi registracije Da mi na kraju mj. ne bude falilo para