Kylo Ren glumi u seriji Girls. I onda mu daju ovu ulogu. Jednom rjecju, jad
Snooke...s kojeg drveta je on pao (i majko mila koliki je). Bojim se da cemo saznati tek za 6 godina
Ray...da li je ona dijete npr Obi Van Kenobija ili je kao Luke slucajan posjednik potencijala jedija? Ili pak mozda namjerni? U sceni vizija kad prvi put uzme svjetlosni mac u ruku ima viziju kako je 'covjek u crnom' drzi dok joj otima majku koji ona ceka kao sto cekaju Godota. Koja je pozadina toga? Ima li to veze s cinjenicom da je sila u njoj?
Iskreno, kako je ovo tek prvi dio nove trilogije ocekivala sam napetiji zavrsetak. Ovako zadovoljna sam jer se saga nastavlja, odusevljena animacijom i novim droidom.
Razocarana sam jer sam imala veca ocekivanja, slozeniju i logicnu pricu, a opet vjerojatno sam previse ocekivala od J. J. Abramsa. Nije Lucas bzvz odbio rezirati novu trilogiju.
Ali ostavimo sve opcije otvorene. Novi nastavak je tek za 3 godine. Koliko god dobra ili losa budu preostala 2 dijela gledati cu ih jer sam fan, a nadam se da ce ipak dokazati da je nova trilogija vrijedna samog pokusaja snimanja. I da ce privuci nove generacije