postoji li to u Hrvatskoj, Zagrebu?
Neznam sta mi je, ali tek sad u 26-oj godini me lupilo da bih htjela biti ovo ili ono ...
Sad me puca da bih se iskusala s glumom. I tako trazim bar nekakvu radionicu ... zna li tko sta o tome?
Glumacke radionice
-
- Official Avatar Dealer
Glumacke radionice
Što te uistinu hrani? Iz čega živiš? Što te jača na tvojemu putu u slobodu? Što je tvoja najdublja slad, tvoja najdublja čežnja?
-
- zna puno o kamenolomima
- tramp
- Dragi Papa!
-
-
- Official Avatar Dealer
-
Kako u kojoj. U ZKM-u imaš neku vrstu "dramske grupe" u kojima se učiš snalaziti na pozornici, stanjanju, penjanju po nevidljivim lojtrama, govoru, čitanju, snalaženju u improvizacijama...samim improvizacijama. Svašta nešto. U Bagateli imaš Glumačku školu koja funkcionira nešto dugačije ali svodi se na isto. Mislim da ti je to bolja solucija jer tamo ipak dolaze i nešto stariji. ZKMove grupe su uglavnom teenagerskog uzrasta. Mala scena to radi, ako uopće još ima organizirane "škole", nešto profesionalnije..
Rade se i predstave (pretpostavljam da tebe to interesira) ali za to se dobro naradiš prije, i ako ne zadovoljiš nećeš na stejdž...Osim toga, predstava se radi, jedna u sezoni, i ne odigra se puno puta.
Nakon odrađene "škole" možeš si potražiti neko od amaterskih kazališta i uvaliti se k njima ili se pokušati upisati na Akademiju dramskih....
Rade se i predstave (pretpostavljam da tebe to interesira) ali za to se dobro naradiš prije, i ako ne zadovoljiš nećeš na stejdž...Osim toga, predstava se radi, jedna u sezoni, i ne odigra se puno puta.
Nakon odrađene "škole" možeš si potražiti neko od amaterskih kazališta i uvaliti se k njima ili se pokušati upisati na Akademiju dramskih....
Non c'è limite alla fantasia...
Volim te mama al' ne više od 50 grama.
Volim te mama al' ne više od 50 grama.
-
- Lezba sa onoga svijeta
-